Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Thursday, February 2, 2012

Hadiah Dari SR

Seronok dapat hadiah..


weeee...

siapa tak seronok dapat hadiah?

hadiah apa? mahal ke?

hadiah tak semestinya perlu mahal tapi bagi saya cukup berharga.

Pertama dari Miss Nik Mastura..



Hadiah kedua pula dari cik Myra Vea..


'create


Thank you korang diatas hadiah yang super duper cute ni! sayang korang!

p/s: Buat cik Mastura dan cik Myra, nanti bagi link blog korang kalau ada ye.. nak bagi free promote link. just a small token of appreciation from me :)


10 comments:

athirah said...

yg lama sudah x gne :(

nway nice yg baru ni

Elia Si Jejariruncing said...

athirah: sape kate yg lama xguna?yg lama masih disimpan bt tatapan peribadi..cuba yg baru ni lebih sesuai dgn imej skrg ;)

ecadwinkyasha said...

sesuai dgn image elia :)

Aiskrim Cokolat said...

comelnye hadiah2 ni ! ^^
kte akan lg terharu klo dpt hdiah hsil tgn org tu sndr kan =)

KhaiZa said...

seronoknya dapat hadiah... Betul3.. hadiah tak semestinya mahal.. apa yang penting keikhlasan :)
--
Jom lihat Koleksi Tudung Cantik dan Terkini disini
--
Daftar Sebagai Agen VCO Catalyst disini

Miss Wawai said...

wooow! Elia, yang bertudung ni lagi cantik :) keep it out!!

Shawl's@ayucinta said...

comelnyee..:)

Sarah Syahira said...

comel! :)

cik ziqa said...

yaa. chumel this new one. :D

myravea said...

Alahai dear, myra baru baca entri ni. Sorry3. :')

Ni link blog myra :)

www.myravea.com

Blog Widget by LinkWithin