Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Sunday, February 26, 2012

Padat Maksima

Padat! padat padat...

apa yang padatnya?

nak tahu?

jadual saya harini la yang padat maksima macam iklan milo tuhh. banyak benda yang kena completekan by today. dah la semalam pon tak cukup tidur. pagi tadi ada kelas (jangan lupa saya study kat Kelantan so Ahad ada kelas). tengah hari tadi ada test untuk subjek Investment dengan Sir Iqram yang best. huihuihui. puji nampak. belum tentu dia baca entry ni. ;p

nak tengok my To-Do-List untuk harini sahaja?

1. Hantar draft ENT -done
2. Test Inv - done
3. Tidur - soon. after this entry. kena qada' tidur yang tak cukup smlm
4. Shoot for ENT report
5. Siapkan balance report ENT
6. Siapkan slide ENT untuk presentation
7. Print all the report to be submitted
6. Study for ENT test which is tomorrow


Gila banyak benda kan nak kena siapkan by today? kebanyakkannya kerja dari subject Entrepreneurship. papepon kena rehat jap. i need my short nap. lepas bangun ni kena buat kerahan tenaga dan otak. ntah pukul berapa pula la nak tidur malam(or shall i say pagi) ini.

Whatever it is, tak boleh complaint. kena senyum...




it can release stress. relax. sabar.. sabar itu kan sebahagian daripada iman?

10 comments:

ked said...

etr merupekan subjek yang paling mendebarkan for uitm student.. abes etr, cam dah abes 1 sem.. hehe.. ingat lagi mase present etr tu, ade yang sampai nanges2 tak leh jawap ape yang panel tanye...

legenye dah lepas.. gu luck sis elia!

che'pi said...

terbaek lah......
banyak betul....
hopefully semua oK je...
chayuk.....

Syiela O-lala said...

Wahh mostly pasal ETR je. Hee mesti macam nak termuntah kan buat etr? :p
Eh, baru nak test ye? Kitorang dah test awal bln 2 haritu. Common test dengan Dungun. Presentation pun dah setel jugak. Tinggal nak final exam je 14hb nanti.
Btw, good luck untuk Elia :)

~eZmALiZa~ said...

tersusun rapi jadual dia buat utk hari ni yeeee... :))

best of luck Yaa... ALLAH with us :)

geramgaram said...

biasa org trkenl sibok siket

geramgaram said...

biasa org trkenl sibok siket

iyka syafika said...

huhuhu...ent mmg subjct yg pling gempak la..dsbbkn subjct tu..tdow xckup..mndy xckup..gurau xckup..jln2 xckup..mmg memenatkan la..gud luck sis elia.

Farhan Yusuf said...

yerrr
senyooommm
tak perlu kata apa-apa
senyooommmm

Eza Boom Boom said...

Etr ni memang business plan yang agak memenatkan. Tapi, best. sebab senang nak dapat A. Group ETR dulu, Eza jadi marketing manager. Hihik. Sampai sekarang, kalau ada kaitan ngan etr mesti kengkawan tanya Eza. Eza akan try mana yang Eza tau la..

Masa tengah present.. Ilek2 je. Hee. P, jangan nampakkan kelemahan. Senyum je sentiasa.

Salam kenal dari Eza yer dear.. Panjang lak komen.. Soryy sayang :D

Fid"s said...

good Luck
fuh sibuknya jadi student kan.
all the best

Blog Widget by LinkWithin