Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Saturday, February 4, 2012

Hadiah Dari Cik Jejariruncing


Asyik orang je bagi hadiah kat kita.. kita bila lagi nak bagi hadiah kat orang kan?

haritu duk boring-boring tak buat apa. line tenet pon macam siput je. apa lagi godek godek la album gambar dan tetibe gatai tangan nak mengedit. buh la quotes atau kata2 yang mungkin kena dengan gambar.


sambil-sambil tu boleh la share kan? kalau minat boleh la amik copy(sila amik..saya halalkan).. saje takde kerja.. lepas ni kalau respon memberangsangkan bole buat lagi. hehe.



















amacam ok x? haha. takde keje kan? upload 5 dulu. lepas ni upload lg kalau rajin ;)


10 comments:

SoJa said...

sangat2 cantik dan cute.. memberi seribu makana... :)

jemarisuri said...

cantikkkkk!

hudadida said...

hihi~ mcm ade kepuasan kan bila habiskan edit tu ;]

rf

LYSALAILA said...

cantik.

nur hafizah aKa eija said...

hehehehe cntik jugakkkk..nk bolehhh? hehheh

Eza Boom Boom said...

gambar dan kata-kata bermakna. Eza suka ;)

susumanis said...

yg 1st one tu sangat meyentuh hati. keep praying for the BEST one comes to u soon..amin

CeriterakuHikayatkuDongengku ^_^ said...

nice n pretty la Kak Elia... :)
nanti boleh buat n share lagi.. :)

Ain Dzaya said...

alololo..tomeynyeerr si tecik tu!

Dihimpit lelaki lelaki. Dilema!

Pn. Sheila@CC said...

sy suka kata2 foto y 1st tu...

Blog Widget by LinkWithin