Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Monday, February 27, 2012

Pecah Rekod


Seperti yang korang sedia maklum, jadual harian saya sangatlah pack sekarang ni. tahukah anda bahawa saya dan rakan group assignment dah 2 hari tak tidur?


pecah rekod kot 2 hari berturut-turut tak tidur. ikotkan entry ni ditaip pada pukul 6 pagi. tapi di-schedule-post kan ke waktu lain supaya korang semua leh baca.

ketahuilah wahai anda semua, kami dah pun siapkan report dan segala preparation untuk assignments yang bakal dibentangkan kul 10 pagi nanti. tapi kami decide tak nak tidur terus sebab lepas subuh kalau tidur balik nescaya memang takleh bangun la pagi nnti.

oleh kerana risau kami 'syahid' tak bangun pg nanti, kami pon decide takyah tidur. so, terhasillah entry ni walau dengan keadaan kepalaku yang agak weng weng ni.

Dah la japgi nak present, petang nanti nak test pula. lusa test lagi. tulat pon ada test lagi. makaaiiihh.. nampak gayanya bermata-panda lah aku ni nanti.




cuba korang bayangkan... dari rupa seperti diatas ni.



Elia bertukar jadi macam kat bawah ni ....

.....
...
..
.




Tadaaaa... Elia bermata panda!*buat nada doreamon*




" hehehe... muka aku pon tak seteruk si Elia ni hah! ;p "



btw, alang alang hari isnin ni disunatkan memotong kuku. jadi adalah lebih baik potong ikot sunah nabi.




Selamat pagi dan selamat beramal!

14 comments:

✿ Cik Nisa ✿ said...

comel . haha

iffah imani said...

wow...elia nampak makin kurus lah sekarang ni..

iyka syafika said...

gud luck 4 ur presentation elia.=)

Eza Boom Boom said...

mata panda dan pastinya otak pun agak pening... hehehe.. all the best ya!! :D

Cik Anis said...

jihad tu elia

TanganPengkau said...

All the best Elia! comel kot elia bermata panda.. hahahaha!

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

gd luck elia..
teringat zaman study dulu , mase nk wat presentation untuk last paper projek...tak tido langsung..
pas da settle..qada tdo tak hengat...hehe

jelah said...

gud luck..

B33HA B3n said...

haha sengal.

ade je ayat kelakar dia.
"Elia bermata panda!*buat nada doreamon*"

tp comey.

Miss Sunshine said...

bese la student macam tu...sue pon same je...kalau buat degree,lagi lahh sakit..huhu..btw,all the best for all the test,presentation and whatsoever..fighting!hehe:D

hijaudaun said...

gud luck elia...jemput ke blog saye ye..

http://annesophea.blogspot.com/

notetonurnatrah said...

kak elia chumellll :) all da best.

Ca Cik Duyung said...

haha..klakar..ce try make-up camtu sambil wat pezen..hik3.. mesti comel... :)

Fid"s said...

laa...
baru tahu mata panda mcm tu hehe

Blog Widget by LinkWithin