Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Thursday, February 23, 2012

Diam tak diam


Diam tak diam perjalanan Elia dah nak sampai penghujungnya.

diam tak diam minggu depan dah minggu terakhir sebelum study week.

diam tak diam enam semester hampir berakhir.

diam tak diam dua minggu sahaja lagi saya bakal menduduki peperiksaan final.

bukan sahaja final untuk semester ini.

tapi juga untuk sepanjang tempoh 3 tahun pengajianku.

ini perjuangan ku yang terakhir.

Diam tak diam Elia bakal meninggalkan negeri Che Siti Wan Kembang ini.

tak pasti sama ada saya akan kembali lagi ke sini.

negeri yang telah mencalitkan pelbagai kenangan.

manis mahupun pahit.

Yang pastinya selepas ini, lebaran atau coretan baru bakal ditempuh.

semoga dipermudahkan, amin..



Minggu depan memang minggu yang sibuk.

sibuk sangat sibuk.

kaki pastinya akan melangkah ke sana ke mari.

ke hulur ke hilir.

otak pastinya dikerah lebih dari biasa.

Test dan kuiz berderet hampir setiap hari

assignments to submit which due someday around next week.

dengan presentations-nya lagi.

nasib MUET dah settle dan Alhamdulillah keputusan tak menghampakan.

lepas next week ni kena bersiap sedia untuk ke medan perang pulak.

perang peperiksaan.

penat memang penat tapi kita kena buat.

biarlah berkampung kat library ke, tak cukup tidur ke, muka naik jerawat ke.

janji berbaloi, because this is our last chance!



So, may i ask for your prayers?

Doakan semoga saya dapat menempuhi segala ujian dengan tenang dan jayanya.

doa anda sangatlah dihargai. sesungguhnya hanya Allah yang mampu membalasnya.

"Always remember in life, whatever we do
we are never Defeated unless we GIVE UP"

* mungkin lepas ni kurang online. tapi kalau updated blog pon mungkin yang scheduled post. maksudnya yang dah dikarang awal-awal dan di-post kan ikot schedule. tak nak la hampakan my lovely readers ni kan ;)


37 Surat Layang:

Masz Sidek said...

Good Luck Elia...
Saya doakan Elia dapat menempuhi segala ujian dengan tenang dan jayanya.... Amin...

Syamira Yahya said...

good luck ye kak elia. .
saye doakan akak berjaye ^^

ziahSu said...

gud luck elia..

Emma Eema said...

gud luck =)

Srikandi Utara said...

gud luck for final exam:)

Nay Yazid said...

Good Luck sis .. Semoga yg pahit tu akn dijadikan sbg pengajaran k.

Wish u all the best in your future :)

eqah azmi said...

gud luck sis...
lepas nie jgn lupa datang kat kelantan lagi...

echa takashimaya said...

GOOD LUCK :)

Farhan Yusuf said...

selamat mghadapi peperiksaan dgn tenang...
lakukan yg terbaik..

are_lin@yu said...

gudluck elia..buat sehabis baik..;-)

Eyrique Ettiqazz. said...

muet dpt berapa?

fizafantagirO said...

gud luck elia =) best kan duk kelantan .. hihihi .. agak2 elia rindu tak nanti kt negeri kelate ni?

nadia said...

gud luck & all the best! jgn lupa utk b'tawakal.. =)

anNaqia said...

All the best elia! Semoga Allah memudahkan urusan anda dan kawan-kawan. Selamat mempulun hingga titisan peluh yang terakhir. :)

Nora Latiff said...

Good luck elia.. hrmm, teringat time2 study dulu.. jerawat mmg byk gila, tensen nyer psl.. but its the most sweet thing in ur life when u grew older..

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said...

hoho. best of luck!!

Miszz Nesya said...

gud luck ye adeq..:)

Miss Anis said...

gOOd luck....do ur best...

B33HA B3n said...

Elia! Sambung Uitm Shah Alam la..hee..

nursyafinas zainal said...

good luck sis ! will always pray for you ! amin ~

Nyamuk Terbang said...

gudluck kak elia ^^

Plankton Seksii said...

best of luck :)

eira eixora said...

salam elia,.good luck. kalau ada ms dtg lh lg, rumah mak ayah sy kt kg. sg. mas. tepi jalan je. kalau sudi singgah2 lah =)

Cik Zaza said...

Good Luck Elia...semoga di permudahkan segalanya..amin..:)

omegabiru® said...

all the best... good luck...
Jangan lupa Allah.. moga2 dengan berkat doa dan tawakkal setelah berusaha boleh mendapat rahmat dariNya...

be positive!

Farhana Zainuddin said...

good luck kak Elia ! do your best yeahh ! ~ :)

Chieda Nurul said...

Gud luck dik...

Ashypink said...

gud luck sis!chaiyok2!!!

Aiisyah Gazali said...

all the best kak.. saya 2 minggu lagi ada mid semester exam.. doakan saya juga ;)

fasihah_adeq said...

good luck n all da best 2 u elia!!~~ ^_^

CIK YAYA'NA said...

good luck untuk kta bersame,, chayok!!! :)

EG said...

goodluck sis. =.=

Atiqah Wadiah said...

best of luck elia ^^

Amien Azmin said...

Gudluck yea Kak Elia.we are in a same boat :).wish u all the best for ur final exam.

Elia Si Jejariruncing said...

Thank u all yg wish n yg sudi doakan saya.. tak lupa juga yg nk amik exam tu pon i wish u all good luck and hope u guys pass with flying colours! ;)

Eza Boom Boom said...

kak elia, semoga tenang masa jawab soalan exam nanti. jangan lupa solah hajat before nak exam. enough rest dear.. :)

I am glad to be here as a reader. with love, mwah!! :D

Fid"s said...

good luck. Gua suka cartoon tu

Blog Widget by LinkWithin