Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Sunday, February 19, 2012

Perempuan, kamera dan dot dot dot

Orang kata perempuan ni pemalu..

tappiii


bila depan camera.....





haahahahah!!! betul ke macam ni??

hisshh... mane ada.. kami kaum yang sangat sopan(hihi.. malu nak mengaku ;p)

Apa kata anda?


17 Surat Layang:

Ety said...

haha. OUCHH. terasa :)

dhia adawiyah said...

haha .. betul lah Kak Elia . Ada pengalaman ni .. hihi ..

hitammaness@yahoo.com said...

ehh, tergigit cili lak...hehhe

Nadhira said...

wanita yg kerap amik gambar bajet cun, obsesi dgn muka sendiri.

ZWAN SABRI said...

btol tu btol.. stuju sangat2.. pompuan mula2 je malu nampak kamera, lepas tu, tak ingat dunia dah.. HAHA

nanakimie said...

tu namanya malu tapi mahu..hee..

part last tu betul,dah snap2 mesti nak nengok balek gambar tu:)

Lady Emilya said...

em em mana ada *malu nak ngaku* :D

ecadwinkyasha said...

betullh tu..pompuan mana leh lepas dri kamera. XD

Puan Gojes said...

hehe..mmg pemalu, tp mengaku giler saya spt di atas :p

Farhan Yusuf said...

Ermm..

dpend pd situasi n jurufotonyer..
har har har...
perempuan; unik.

ehana said...

btol agaknye..hihihi

rerehalim said...

Patutnye letak watermark 9gag ;)

Elia Si Jejariruncing said...

rerehalim: oh yeke. cuz i dpt ni pon kt fb..xde watermark. xtau pon dr mane .thnks anyway ;)

ada said...

kak elia, lwk r gmbr ni. hakikat nye kan..huhuhu

nazira said...

;)

http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/

nur chahaya abadiey said...

slm..

owh..macam same je ngn kite..hehe

zyanfara said...

hah..mmg exactly btul la elia...

Blog Widget by LinkWithin