Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Wednesday, April 29, 2009

Agenda 1 : Journey to meet Mr Cendol

Last Saturday I went to Seremban..

Ever since I watched the documentary about Leman Dawi in Majalah Tiga.

I just amazed by the story where I found it very interesting.

what?? It doesnt ring a bell?

Ok..Lets recall


so the journey begins with me, aunt and sis went to the place

at about 4pm..

UNFORTUNATELY....


WAAA...

Sedehya...tak kesampaian hajat nak jumpa mr-talk-a-lot

but when we're about to make a U-Turn, we bump into him

my AuntyIda who seems to know him pun bertegur sapa la..

memang ramah Pak cik Leman ni..

Dia minta kami datang awal sikit esok.. "Baiklah!"



Beriya2 dia minta maaf cendol dia abes.. takpe..esok masih ada..

Keesokan harinya..

Agenda 1 :Sebelum berangkat balik ke KL kami singgah la kt gerai Leman Dawi

Mode : Excited!

disambut dengan kain rentang ni


Dari sini dah boleh dengar suara Leman


Penat membebel sampai tersandar kat tiang orang tua ni..
yang kelakarnya dia boleh membebel pulak pasal tiang..


Cendolnya RM1.00 je.. Murah tu babe!
Dan anda boleh tambah banyak mana anda suka.
Memang tak dapat kt KL ni~!




Our special port.. baek punye


DaddyQu


Proven!! memang free je ni nak tambah cendol ni


Ais pon free y'allz... Sila teruja!!


Setelah makan cendol sampai kembong perut,
Kami pun terus ke Agenda 2

tunggu entri seterusnya...

2 comments:

Putri Norfadillah. said...

gle best u!
n gle u x ajak .. ! :DD

AiMiEiA said...

haha...boleh2..
dengan rasa rela hati i akan blanje u
makan puas2..haha...sehengget je bole la blanje

Blog Widget by LinkWithin