Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Sunday, April 19, 2009

Entri pertama berunsur lucah

1) Lubang ape yang rasanye hangat,nikmat dan nyaman?

Answer: LUBANGun pagi2, tarik selimut pas tu tido balik.



2)Minyak ape yang disukai oleh lelaki?

Answer: MINYAKsikan pertandingan bolasepak



3) Kuih ape yang bungkusnya di dalam, isinya di luar?

Answer: Kuih salah bikin.



4) Binatang ape power Karate?

Answer: Kuda belang.cube kira brape black belt dia ade.



5) Siape yang menemukan dompet kulit?

Answer: Yang menemukan dompet kulit tersebut tolong pulangkan

kepada saye.



7) Pintu ape yang walaupun dengan 10 org pun tak leh nak tolak?

Answer: Pintu yang ade tulis 'TARIK'



8) Saya ade 3 kepala,4 tangan dan 5 kaki...siapakah saya?

Answer: Pembohong...



9) Apa dia 'Jauh di mata, dekat di hati'?

Answer: Usus



10) Binatang ape yang seluruh anggota tubuhnya kat kepala?

Answer: Kutu rambut



11) Nenek sape jalannya meloncat-loncat?

Answer: Neneknye si katak



1 comment:

lynnkerrel said...

very funny...hahahahaha

Blog Widget by LinkWithin