Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Wednesday, April 1, 2009

Cutest Kittens yang dah pandai posing

My previous blog ada cakap tentang kucing yang telah berjaya di mandikan.
Dah wangi dan comel lote baru la leh present to the public.
me and my sis we got two kittens which we received from our aunty 2 months ago.
mase tu mereka masih kecil lagi. mata pon biru.
they were adorable kittens.
kire cinta pandang pertama la gak.

mereka ditinggalkan ibu mereka sebaik dilahirkan.
tak guna pnye ibu kucing(asyik nk spell "kuching" je aku ni..gtal tgn neh).
ayat macam "sedangkan binatang sayangkan anaknye, inikan pula manusia" kini dah tak dapat digunakan lagi..kesian sangat kami terpaksa menyusukan mereka pakai picagari..sob...sob..

Baiklah..untuk menghilangkan situasi sedih ni mari saya sajikan gambar2 my kittens...
lets check it out..







Kalau tak silap masa ni umur this kitties baru beberapa minggu. jalan pon tak betol sangat. kaki tak kuat lagi. jalan kengkang dan selalu tergelincir..sooo cute.. they were too small to determine their sex so we decide nama yang unisex. senang masa depan..hehe





Ini Sofy:- Nama si kecik ni terhasil apabila kami memerhatikan dan menbuat perbandingan personaliti kedua kitty kami. sofy iaitu soft,memang sesuai dengan imej dan perwatakan empunya diri. sofy ni lemah lembut and selalu mengalah dengan Badle bab makan.jaga badan ke? suara dia pon lebih lembut dan rendah dari baddle. dia pon x sebuas si baddle ni.




Ini Baddle :- nama diberi atas sifat gelojoh n pelahap si kecik ni. makan tak pernah cukup and macam tak makan sebulan. so kami decide nk panggil die "bedal" coz die bedal je segala apa yang diberi dengan penuh kegelojohan..ada ke ayat tu? bedal kan bunyi cam xcomel je..so untuk mencomelkan nama dia kami meng"english"kan namanya so dia xberkecil hati dan menuduk kami cube mensabotaj nama beliau di masa akan datang..so now we present to you Baddle..wee..



Tapi kini mereka meniti zaman keremajaan. Dah pandai bermain and yang penting..... Posing ye.



Mereka main kejar2 ala cerita hindustan gitu..kuch kuch hota hei...




Baddle buat muke seposen bile ditangkap melepak di tempat yang sepatutnya.. kantoi pon still comel..dengan muke garang dia baget orang nk takut la..tolong sket..



Alala...ni la picture paling comel Sofy..nampak tak ada kelembutan dlm diri sofy ni.. posing pon nk comel je.meluat lak aku. nak kalahkan tuan dia la tu. kepala nk lentok ala2 manje gitu..dah2 jangan nk lawan touke plak. kucing dengan owner same2 Vain.."okey la tu" bak kata siti saida


Blog Widget by LinkWithin