Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Thursday, April 16, 2009

Next Job - Ibu Mengandung?

Hari ni eia g teman my bestfren yana buat photo shoot for Pa&Ma magazine.
so kul 11 kami dah terpacak kat pejabat Karangkraf Shah Alam.

Tunggu Kak Nor, wartawan Pa&Ma datang nak lead kitorang ke TTDI.

Setibanya kami di sana, kami disambut mesra oleh pemilik kedai Sarakids..

Tema photo shoot kali ni. Teknik perapian bayi. haha.. siap ada grooming lesson untuk baby..menarik ni..

Mari saya jamukan anda dengan pic candid yang berjaya dirakam..


Standby baby Shasha(dia ni anak owner butique ni) ,
kak Yana kau ni nak jadi ibu tumpang kjap.



alala...comeynye dia...bagus baby ni.. very coperative..senang senyum



Ni Baby Shasha dah start meragam.. siap buat slip over terus meniarap..
kami pun apa lagi..terkekek2 la gelak.. baby lagi dah pandai demand yerk..kekwat~!



Patut la meragam, nak tdo rupanya.. so kami take five la kjap..



Pokok yang layu harus disiram, perut yang kosong harus diisi (tak rhymes pon?!)
Lps makan smbung shooting..
then bile dah abes si kecik ni bukan main happy lagi..mcm phm pulak




Masa tengah sibuk berborak, kak Nur minta my contact number..

"Lepas ni maybe ada job untuk Eia...tapi sebagai ibu mengandung" katanya

Cuz than edition is about maternity clothing..

Katanya lagi, banyak job dia nak bagi pun susah cuz saya masih memakai braces..

Melainkan shoot tu pasal ugly betty bole la dia panggil saya..(haha..tu saya tambah je tu).

Banyaknya peluang terlepas sebab braces ni.. tu semua dugaan..dan rezeki

banyak job i terpaksa tolak and mereka pon berfikir dua-tiga kali nak offer..

saya faham situasi ni and tak salahkan mereka.. better luck next time..

Bak kata Fareez, nak cantik kena la tahan sikit ye..?


Waa... habis shoot Shasha bukan main rileks lagi...

Bye Shasha..U've done a good job..


OhWellWhatEverNeverMind :


Cadar bilik dah ditukar baru. Wee...Comel tak? aiyoo..perlu ke?

No comments:

Blog Widget by LinkWithin