Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Saturday, April 4, 2009

Penyakit Demam Kuning melanda

Harini hari sabtu yang membosankan. bangun tidur lewat.
bangun masa matahari dh menaik. terouk betul anak dara ni kan?

haha.. mana taknye semalam my sis paksa i drive ke kg baru nak lepak dengan kwn dia.. supirman ni pon terpaksa la turut n join lepak skali dengan rakan2 aswaranya..
mamad,ocha dan juga "akak" ipar my sis..fatin...


i'm a lady driver...muke senyum terpaksa je tu..hehe

sampai kul 2 pg mata aku dh xmenahan...nganto k! so aku pon ajak my sis balik.. drive sikit pnye laju that nite.. benda dh xnampak lain dh..nampak katil je yang terpanggil2 namaku.. sampai je umah..BOOM...*pengsan*..Selamat tinggal Duniaku.. ZzZzZzZz

Mmg sedap tdo kat katil bilik aku ni. sampaikan kat ofis pon leh terbayang2 katil..tu malas namanye

Berbalik kepada cerita hari ini, walaupon bangun lambat. aku manfaatkan waktu untuk sidai baju. cerita kt TV hari sabtu ni sume yang adoo je...hampeh! Cooked "branch" (breakfast+lunch) then makan depan TV.. permulaan yang bosan kan?? eei..sabar la..

Later that afternoon, DaddyQu call ajak g mes dia mkn lunch...mkn lagi?? so I, my siblings and baby pon berangkat la ke sana.. the funny thing is me n Baby secara kebetulan pakai baju warna yg same which is yellow.. hurmm. Boria Pulau Pinang la pulak! bedal je la.


Bahan Bukti A: baju dipakai mangsa dan air mereka yang kekuningan

Bukan tu je, sampai je kat mes TUDM, we saw my dad pon pakai bj warna kuning juga..!! Kebetulan yang melampau. adoi..malu seyh.. tp xpe.. piranna2 yang dibawa dh lapar..jangan lupa fokus sebenar.. makan.. smpai kt tmpat makan tu terkejut cuz makanan semua dh terhidang mengikut cita rasa masing2..

Amer- nasi n lauk sikit.kecik lagi kowt
Haizat- nasi n lauk banyak.kuat makan
Baby - lauk semua letak.tak ada masalah bab makan
Eia - nasi sikit, lauk tanpa daging.tak makan daging dr kecil

sob..sob..tersentuh juga kejap.. thanks Abah, muah~!!

Makanan masing2 dah ada depan mata, so apa lagi??? Dig in guys... tetiba tekak terasa kering.. aku pon tuang kan air dari jag silver ke dalam gelas... Guess apa yang buat kami semua terkedu?? Air pon nak warna kuning gak!! air mangga..adush... ini betol punya kebetulan yang melampau.. haha... hari kuning sedunia la agaknya.

Petang ni pula aku kne babysitting my lil brad ni. kesian dia sorang2 kat umah nenek tu.. weekends or cuti sekolah dia mmg akan datang melawat kakak2 dia..
melawat ke?? Bukan susah pon jaga budak ni. bagi dia apa yang dia ske, kehadiran dia pon tidak dirasai..apa agaknya yang dia ske buat bile datang sni?? mari sekodeng... >_*


Haa..Ni la kerja dia kat umah ni. main game!! xmakan pon xpe bila mengadap lappy or psp

No comments:

Blog Widget by LinkWithin