Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Tuesday, April 28, 2009

Tomok OIAM versi perempuan

i ADMIT!! dulu saya cukup menyampah dengan Tomok masa dalam New Boyz..

dengan cara dia nyanyi lagu "Sejarah Mungkin Berulang" dia tu..tak boleh blah

Tapi bile dia dalam reality TV One In A Million tu totally changed

Wayyy more acceptable ..ceh xnak mengaku suke..ego tinggi la konon..hehe

Ye la.. saya suka tomok sekarang!!. his performance i mean...cover2 jgn tak cover

Namun, setelah diamati betul2 Tomok ni ada iras2 my ex-classmate,

Kama
a.k.a YAYA

Tapi versi perempuan la..

Mungkin mata saya JULING

Tapi cuba kalian tengok betul2..


Amacam sama tak??

Gambar tadi mungkin tak nampak sangat irasnya


Dari jauh ada la juga sama...sama2 kurus..



Mata mereka sama kan???kan?? (dengan muka penuh harapan)

Tak ke??*hampa*

takpe la kalau korang xnampak

mungkin memang betol saya juling...dah la buruk, juling lak tu





haha..kelakar pic ni.. muka budak2 sekolah

Saya sangat tembam!! Sekarang pon tembam jugak!

P/s: to Kama... jangan marah ek?? aku promote kau kat blog aku..hehe

4 comments:

.marya. said...

makcik oi! haha.
promote aku lak kan..?
ngok....
same ke..?x laaa...

AiMiEiA said...

haha..kite tgk nanti respon camne..
tapi ape2pon kau tetap gorgeous dari Tomok..
jangan marah k..hehe

Putri Norfadillah. said...

mmg die lebih gorgeous dr tomok kowt ! :))

xde sgt la muke die mcm tomok ..

liyanaziz said...

kawan kak yaya! semalam kak yaya ada buat review pasal akak, baru la tau dia kawan akak. hukhukhuk.. tomok vs kak yaya! muahahahahah

Blog Widget by LinkWithin