Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Sunday, April 26, 2009

Lilin dinyalakan di kawasan air terjun

Saya dah lama nak tulis pasal perkara ni..

Tanggal 11 Mac yang lalu suatu saya sekeluarga telah ke suatu kawasan peranginan yang terkenal di Seremban iaitu di Kawasan Air terjun Jeram Toi.(first time datang sni ni)

Kami sekeluarga sebelum itu telah menuju ke Sek Men Teknik Kuala Klawang untuk mengambil adik lelakiku yang menuntut di sana.

ee...nape skema sangat ni?? k la..more relaks..

sebenarnya our plans is to celeb my 2 younger brothers punya birthday..

Jadi kami telah ke Jeram Toi untuk meraikannya



Ni la dia tempatnya yang telah banyak diubah suai jd macam taman tema lak



tak caye?? ni birthday cake die...haa...kan dah caye



Right :- Amer Haizat (16thn) on 11th Mac

Left :- Amer Hazmie (9thn) on 13th Mac




all the Heroes in the Family


Kami 4 beradik... Dah Cukup.. Tak Payah Gatal2 nk tambah~!!


Special Thanks to Auntie Ida for making it happen

OhWellWhatEverNeverMind :

aku dah rupa macam kartun bawah ni dah ha..

1 comment:

lynn said...

wander who is that org nak di tambah...heheheheh

Blog Widget by LinkWithin