Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Sunday, April 12, 2009

Salahkah aku mencintai seorang banduan?





4 tahun bukan tempoh yang singkat. Semua orang memandang serong hubungan kita.
Dari mula U dimasukkan ke penjara atas sebab yang U sengajakan. Tapi I faham kenapa U sanggup buat semua ni. Demi satu2nya abang U yang telah banyak berkorban untuk jadikan U seorang arkitek yang berjaya.



Demi menegakkan kebenaran dan atas jasa yang tak terhingga your brother terhadap pendidikan U. I tahu U rasa bersalah kerana dia masuk penjara tu pon sebab pinjam duit lintah darat untuk U lanjutkan your studies.U pun sanggup bersusah payah mengeluarkan abang U dari penjara tu. Biarpon orang semua menganggap U sebagai pelarian atau penjenayah, I tetap pandang u sebagai seorang hero.


Selama 4 tahun I ikot setiap perkembangan U, your ups and downs tapi U tak pernah nampak semua itu. U sebok ngan doctor pompuan tu kan? Dr.Sara tancredi? Menyampahnya aku dengar nama dia. Mentang2 la dia anak gabenor, aku kau pinggirkan.FINE! Sampainya hati . Salah ke aku tak punyai sepasang mata biru? I bole pakai contact lens la. T_T




Setiap episode siri Prison Break aku tak penah miss tau. Setiap hari Isnin 10.30mlm kt 8TV. Skarang dah sampai season 4. Dari U start merompak bank hanya untuk memasukkan diri dalam penjara yang sama abang U masuk, sampai la U memerah otak cuba melepaskan dia dari penjara tu cuz U tau dia tak bersalah. Dia dianiaya oleh The Company yang diterajui seorang perempuan yang cuba menjadi President USA dengan cara kotor.




Walaupon I xberapa setuju U buat tattoo separuh badan tapi setelah U terangkan yang tattoo tu sebenarnya adalah blueprints bagi penjara Fox River dimana abang U dipenjara I terpaksa akur. Syarikat dimana kau bekerja merupakan syarikat yang membuat reka bentuk bangunan penjara Fox River tu. I teruja bila U dapat idea bernas untuk tatookan corak blueprints kat seluruh badan . Yang paling menarik corak tu ditindih ngan corak tattoo. So U sorang je yang leh baca blueprints yang tersirat disebalik tattoo. Good job honey.*BANGGA*



Macam2 cabaran dah U lalui smpai la skrg ni U dh keluar dr Fox River(season1), mencari akal untuk menemukan duit berjuta yang telah disembunyikan(season2) dan ditahan pula dipenjara Sona di Panama(season3). And now(season 4) U bertungkus-lumus memerah otak mengumpul the device untuk mendapatkan Scylla.Scylla itu boleh menjatuhkan The Company. I know skrg U lebih bersemangat cuz U dapat tau si Sara tu tak mati lagi. Masa season 3 kononnya Sara dibunuh. Masa tu I pon tumpang sedih tengok U. macam mati bini. Tak tentu arah.



So buat Sara , HAMBEK la Micheal Scofield kau nih. Aku bagi chance kali ni je. Next time jangan harap la. Dah la Micheal ni handsome, botak(just the way I like), mata nak biru laut je.. paling tak menahan bila tengok Micheal ngan sara ni berkasih sayang. So pure. Arrghh..Sumpah jeles.. xpe aku cari Boyfriend lain la camnie. Any intakes??


OhWellWhatEverNeverMind :



No comments:

Blog Widget by LinkWithin