Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Wednesday, April 8, 2009

Publisiti Murahan

Saya terpaksa mengeksploitasi bakat posing mereka kerana

mereka lebih fotogenik berbanding saya yang

hanya layak digelar fotogedik


Maka, terimalah shot2 terbaik mereka yang akan dimuatkan ke dalam portfolio mereka :


Pose "Kucing Kembar Siam" yang belum dibedah
Note : Sila pedulikan background kotak2 dan surat khabar yang bersepah..itu hanyalah props semata2...haha!


Ni pose Baddle sebagai "puss in boots" yang dalam cite shrek 2




Temanya : menantimu di jendela



Captain Jack sparrow took over the Black Pearl




Ni pose sensored sikit..Bagi adik2 bawah umur sila tutup mata


2 comments:

zard said...

salam. hi elia, cats' lover juga ea.. same with me.. i have 15 of them at home.. tapiii tak ada yg colour oren.. (psst..my DS pun asik kata nooo..NOooo..NOOO bila nampak i ada ura2 nak meng'adopt' another kitten ceh..hehe) my cats ada yg bam bam tau.. btw if peeps gv u nasty remarks.. don't read just delete je.. take care..

lady_choice.blogspot.com said...

ape nma kucing tue ea?
pndai btul dia posing....hehehehe

Blog Widget by LinkWithin