Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Thursday, June 18, 2009

Award lagi~!!



Copy award dan letak kat blog anda dan 5 fakta da vooooom
tentang pemberi award ini Anis a.k.a Everything about me, Anis...

1. cantek.. thats a fact la!
2. ada boyfriend yang bernama ariff - sy kurang pasti dia arif ttg ape la..hehe
3. termasuk hari ini dia dah couple 1tahun 6bulan 6hari..wah, kepochinya aku!
4. sweet - takde la aku rasa dia tp agak2 je la
5. fotogenik bkn fotogedik (itu hanya untuk Elia)

Tulis 10 fakta/hobi anda sebelum memilih penerima award seterusnya...

1. Anak pompuan comel kepada Lt. Kol Mohd Hashumi a.k.a chumie

2. Ada seorang kakak yang paling annoying di dunia tapi
tetap sunyi kalau dia xde nanti

3. Ada 2 orang adik lelaki yang bertona 8kali lebih gelap dari saya

4. Pernah jatuh longkang kepala masuk dulu- kalau dlm biodata time sekolah rendah dulu kejadian ni akan masuk dalam "Kenangan Pahit"..

5. Mempunyai pengalaman kerja selama lebih kurang 3tahun dan sekarang baru nak sambung belajar kat Uitm.. its never too late kn?

6. Ni la 1st tyme aku akan berjauh ngan mak, kakak and family aku - b4 ni plg jauh pun masa kat PLKN. tu pon 2minggu skali drg wajib datang.

7. Kebelangkangan ni aku emo sket - tapi xde la sampai pakai celak tebal2 dan pakai baju serba itam tu.

8. Kuat melatah. tapi hanya bila kerap dicucuk oleh my sis - kan i dah kata dia annoying!

9. Kuat jealous - kadang2 bahaya gak

10. Did i mentioned i got a very annoying sister?? hehehe


* Pilih 10 penerima award seterusnya and describe tentang mereka
mereka ialah:

1. Ceritera Erin - si kakak yang annoying tapi paling rajin tagg aku
2. YnaaOhYnaa - among blogger fav aku.. baru join "kelab gadis braces" spt aku.
3. Mamadz - Member Aswara merangkap member my sis
4. Hanim - Adik angkat aku yang masih setia selama 4tahun.love u sis
5. MachamIzPunye - Kak Iz yang comel and i gile adore mata bulat dia
6. Syima - mmber blogger yang juga keje kat Cimb
7. Kak Alia - blogger yang lame tak jumpa
8. Putri - Antara blogger terawal follow blog aku
9. Ayman - Brilliant blog writing walaupun masih muda
10. Zaty sentap - blogger muda yang menarik dan kuat sentap (name pon si sentap kan) =P

3 comments:

ezaty said...

hahah
tenkss yeahh 4 de award
heeee(:
menarikk k?=p

AiMiEiA said...

welcome...
jangan lupa buat tau tag tuh..
hehehe

Macham Iz Punye said...

hahha thanks for the awarrrd. muah muah eh lesbian

Blog Widget by LinkWithin