Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Friday, June 19, 2009

Lets Talk Sex (18sx)




Do you laugh when you hear the word penis?

erk. terkeduq... hahahahaha.


Do you watch porn?
Hahaha.. tipu la kalau kata xpernah.. tp dah lame la kowt..
zaman curiosity memuncak dulu


What do you think about sex?
Not to do before marriage.. kita sebagai perempuan
yang rugi.. Lelaki tak luak pon


How often do you think about sex?
Tak kahwin lagi. sooo. buat ape nak pikir?


What do you think about virgins?
honestly, virginity bagi aku penting la jgk. Its like your only pride.
But aku tgk skrg ni byk yg amik benda ni sambil lewa.
hurm. lantak drg la.


Who will you tag next?
My sis ofcuz sbb dia yang paling kerap tagged aku..
and sesiapa yg terasa nak rating blog dia tinggi la..




p/s : buat entri berkenaan sex mmg ramai tertarik nak baca..
xcaye cube buat *wink*

p/s lagi
: Gambar yang aku letak kat atas ni super impose je tau.. giler ape aku nak ltk gambar camtuh.. Photofunia suddehh.. hhihi

3 comments:

Syima Syaz said...

mcm best je tag ni

Syima Syaz said...

hahaha sanggup letak gambar sendiri kat gambar tuh??hehehe...

Zarina Daud said...

mmg rugi bile pempuan da tada dara.laki x luak pun khen

Blog Widget by LinkWithin