Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Tuesday, June 23, 2009

To bring or not to bring



To bring or Not to bring.. That is the question..

Aku tak tahu sama ada nak bawa lappy g Machang or tak payah dulu..

Aku dengar banyak kes kecurian kat hostel ni

lebih2 lagi to newbies ni sebab derang tak tahu selok belok hostel lagi

and masa orientasi pon slalu jadi kes kecurian cuz newbies ni slalu xde kat bilik..

so camno ni??

Should i bring lappy or leave it here then masa next

time i come home baru bw...

tapi tak ke lama tu???

then tak ber'update' la menatang blog aku ni??

ishk... camne ni?? korang rasa cmne??

komen plzz...

9 comments:

hanim banim said...

babe, bwk je la. tggl dkt my parent dulu pun tak ape. safe sikit. i pun xbwk kot mula2 dtg. u nk tggl lappy kt kl tu, lama la jgk kan. Lagipun tinggalkan dekat2 ni, nnt rasa nk ambik balik, boleh je. How? But it's still, up to you :)

p;s - lawa skin lappy. i tgh cari2 skin lawa nk pasang ni ;)

katakku terbang tinggi said...

kan ad lappy nyer solex?ko pacak 8 kat lappy tuh..cabut batery..yg ni ko bw ar ke mn2..last but not least kat screen saver tu ko tulis ar kat desktop nyer background "amaran kpd pencuri sila pulangkan kepada owner lappy ni semula..mencuri adalah satu dosa..."...hom3..xp

faRiha said...

alng nasihatkan jgn bwk dulu.. xde ke umah mmbe2 or sdare mare kt sane.. utk menumpgkan si lappy.. aritu alng tumpg umh acu alng.. lgpon, mase alng dulu kne serah brg berharge termasuk lptop.. kalu x, mmg kne curikla kan.. tp xdgr citer pon de yg kne curik sbb sume dserahkan pd fasi..

aMyErInAiMiE said...

xyh bwk.wt je blog siap2 n scheduled it.:P

Penjejak said...

JANGAN BAWAK WOHHH.... kalu pasang kunci pun,pencurik tu akan sentap kat bhg melekatnya kunci tu,dia tak kisah lappy ko sumbing atau tak, janji bleh guna.Tak pun tumpang simpan umah cikgu kat sana laaa...ala... takkan cikgu sana semua garang2 kot...

AiMiEiA said...

wah... so overwhelming..
hurmm.. poning kepalo gk la nk pikior nih

AiMiEiA said...

thanks guys for the comments...
mybe i akan bw juga bt simpan kt anim or my dad's fren

Syima Syaz said...

jgn bawak........~

Putri Norfadillah. said...

bole bwk .. tp at ur own risk la kan ..
tp bnde nih berguna gak sbnrnye..
osan2 ade gak bnde nak wat ..hehe
lg2 ade broadband.. *wink*

Blog Widget by LinkWithin