Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Thursday, June 25, 2009

Detik-detik akhir seorang penganggur




One more day to go...

What's on my mind??

Im sooo blurr...

Not really sure what to bring and i just started packing this morning..

Confirm akan ada yang tertinggal..

Sila beri bantuan list barang yang harus dibawa ye!

Im not sure why I dont feel anything at the moment..

Tak rasa macam nak g Kelantan...

Cam Machang tu area Selangor or something like that lak..

I dont feel like packing my things.

Rasa cam lagi sebulan nak g pon ada..

There's no excitement going on in my head.. Its all blank..


Semalam drive sorang2 g Danau Kota..



Bayangkan I sorang2 membeli-belah kat DK tu..

Saya ulang ye.. Sorang2!!


Ini bukan cobaan... ini botui2..


Dont feel the needs of any companion.. Gila la aku ni..

First time kot aku g DK sorang2.. layan gak.

Mesti korang terasa aura kepochi tu..

jangan cuba nafikan..



Mesti nak tau ape yang elia beli tol x?? ala...xbetol pun bt2 betol sudehh..

Mari cekidaud~!!





:: BlueCardi = RM 15 ::

Cardigan ni dibeli di kedai kakak bling2 di hidung.
sangat tertarik dengan harga yang leh dikatakan
murah for this kind of cardi.
Dalam fikiran saya :
" Uitm kne pakai baju lengan panjang and labuh
jadi mesti beli ini cardi! Ini keperluan bukan kehendak" (muka bersungguh2..)





:: Pencil Case = RM 15 ::

Harga asal Rm 18 tapi setelah saya menyelak sedikit kain
dan menunjukkan bulu kaki serupa filem Do Re Mi menahan kereta, abg tu bagi RM 15 je..
haha tak la..dia bg murah sbb tinggal skit je =p


Selama ni keje mana pakai ini case pon.
So bila masuk belajar baru tekial2 cari case.
memang agak budak2 tp kena dengan situasi..
my batch mostly is younger than me
(tu la dulu dpt smbung blaja tolak,skrg kn dh 2thn tertinggal)
so patern ini akan jd "in" bagi mereka..
hurm, i wish *cross finger*






:: Black Maria = Rm 20 ::


haha.. Saya sangat gila dengan selipar jamban versi tumit tinggi ini..
biasa la bila spesies rendang ni mmg perlu sedikit ilusi tinggi..
walaupn tingginya tidak boleh lawan RedSole,
saya tetap beli untuk bersantai di tepi pantai kat Kelantan nanti..
haha.. alasan agi.. dusyuk2!
btw, Honeym n Cicik sila jeles..hohoho






:: Hp's hard cover (flip) = Rm 5 ::


Kejadian "harus-beli-jugak2" terjadi bila mendengarkan
harganya yang cantek, menarik lagi tertarik.
Dengan warna sesuci lebaran yang memang idaman kalbu.
tanpa menoleh ke belakang aku menghulur rm5 dan
dengan senyuman kambing biri-biri aku minta abg tu
"pasang terus kat hp ek?"..kikikiki..*bangga*



OhWellWhatEverNeverMind : Cis.. dalam blur2 pun shopping tetap shopping kan...
Shopping tak blur lak ye..Elia oh Elia...

5 comments:

katakku terbang tinggi said...

maggi stok semester dh bli blom!!ngeh3

hanim banim said...

ye la. nanti kita pergi pantai. haha i pun tade selipar pantai lagi ni :D

Syima Syaz said...

good luck....!
best kalau dpt itm shah alam..

AiMiEiA said...

hanim - a'ah.. nanti kite turun kl kite borong byk2 sliper pantai..kikiki

syima - tu la pasal..xpe..kne blaja berdikari la lps ni..

Penjejak said...

untung abang jual pencil case tu dapat tgk bulu kaki ...kahkah

Blog Widget by LinkWithin