Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Tuesday, June 16, 2009

Wild pool party

Tanggal 28 May 2009 yang lalu merupakan hari ulang tahun kelahiran

seorang model Malaysia yang masih laris dipasaran

walaupon umornya agak lanjut.. hahaha.. jangan marah andak!

Yang tak berapa bestnya haritu jatuh pada hari Khamis.

Kitorang decide celebrate Rabu malam tu..

Suprise party la konon..

Buat kat pool side kat apartment Pinky..

Masa kitorang sampai sane pon dah dekat kul11.

Gi angkut Herlie and Mamad lagi..



:: Dari kiri - Mamadz, Herlie, me, Pinky ::




:: Bekalan makanan untuk piranna yang kelaparan ::




:: Eh, excited lak aku nk tiup belon je pon! ::




:: part "hahaha" yang tak menahan tu ::





:: Herlie yang mengelabah cari lighter. masa dah dekat ::









:: Kami mendapat input bahawa si Buffday Man
on his way.. Kami pon menyorok belakang
bush (bkn blkg President Bush taw!)
sementara tunggu dia balik ::




:: SUPRISE!! AndakPinky masa ni ngah mamai..
dia cam xpercaya.. siap tengok close-up lagi..
"ni betol ke mimpi ni?" ::



:: tahap mamai semakin berkurang ::



:: Bila dah tak mamai br la buffday boi leh potong kek ::





:: Sesi suap menyuap harus ada.. walaupon ngn anak sdara je ::




:: muka ngantok2 pon leh smile for the camera.. cool ::





:: Mamadz n TutuSis ::




:: Herlie and Me ::




:: Mereka yang menghuru-hara kan sua-sueh ke morning ::

Lepas acara potong kek n suap2 abes, buffday boi pon masuk tdo..

Disebabkan pengambilan gula yang banyak dlm makanan kami tadi.......



Inilah keputusannya...







:: Mereka begitu obses dengan belon itu ::

AlKisah...
Terdapat seorang lelaki yang lumpuh dan cacat



:: Dengan bantuan seorang nenek kebayan, dia mendapat satu kuasa ::



:: Dia telah menjadi normal dan berkahwin::




:: Dia bukan saja memiliki satu tetapi dua isteri ::




:: Namun, akibat tidak memakai protection ::



:: Lalu berlakulah pertengkaran antara kedua2 isterinya ::



:: Dia buntu. Lalu datanglah nenek kebayan memberi satu akal ::



:: Dengan memberikan sedikit kek ajaib pemberian nenek kebayan itu ::





:: Akhirnya 2 isteri putera itu berkawan rapat dan mereka hidup bahagia selama-lamanya ::



-TAMMAT-

HAHAHA~!!


OhWellWhatEverNeverMind : Setiap tahun AndakPinky akan dapat hadiah dari peminat dia (model pon ada peminat tau). Tahun ni dia dapat hadiah kek Secret Recipe. Sounds normal but yang TAK NORMALnya kek tu ada gambar Andak sebesar2 kek tu..
Kek jenis Chocolate indulgence mmg lazat la dimakan
tapi suma tinggalkan satu bahagian je yang kami semua
xsanggup nak makan. Nak tau part mane?
Kepala laa..


:: Walaupon hensem, siapa sanggup?? ::

3 comments:

Syima Syaz said...

hahaha..sempat ade drama swasta lah pulak!

aMyErInAiMiE said...

bodo.ngok ngek.tp best gk alkisah awk tu,haha

FdausAmad said...

Gua nak ajak lu mkn kenduri kt blog gua.
Follow terus pun xpa lagi bagus.

Blog gua dah tak seimbang.Gua tgk budak2 ramai dah berat ke belah punk.

Gua dah 6 hari merantau jemput org mkn kenduri ni..

Blog Widget by LinkWithin