Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Friday, June 26, 2009

I've arrived!




Dup dap... Dup dap...

nervous gile dah sampai Kelantan ni..

Tadi tengok iklan2 kt billboard semua wanita bertudung..

Masa tu perasaan jakun tu timbul skejap..



Ni masa bosan travel 5jam setengah dlm kete..
Dan berapa kali tdo pon aku xtau..



Udah sampai..

bertolak dalam kul 6pg sampai kul 12 tgh hari



Ada eksiden kereta lak




Rumah terbakar panggil bomba.. bomba datang berlumba2




Wahh...dah sampai pon Uitm Machang Kelantan.
masa ni saja je singgah nak tengok camne la rupa Uitm Machang ni..
Kami pun singgah minum kat kedai makan depan entrance gate Uitm ni..
Harga makanan dia cam kat KL. Mahal gak. maybe sebab derang tahu ada tourist akan datang kot..hehehe. tourist ke??

2 comments:

Marya said...

if kaw blaja kat sane..
automatik. kaw akan pakai tdg..
kawan aku dlu uitm sane..
then dye da quit..
tyme kuliah kene pakai tdg..
haha.

AiMiEiA said...

takde maknenya la kama..
kat sni ramai je yang free hair..
tu maybe dia yang xkental kot..hehehe

Blog Widget by LinkWithin