Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Sunday, June 28, 2009

Name The Kitty






My mom Haniedear telah mengikut jejak menjaga anak
bermisai yang comel dan berkaki empat.

Sian dia macam my cats yang telah ditinggalkan ibu masing2..

Dulu istilah "sedangkan binatang sayangkan anaknya.."

sekarang dah takleh guna dah.. banyak kucing2 bohsia yang lepas
beranak tinggalkan anak dia camtu je.. cian2..

Ok2 back to the story, sekarang my mom ada anak kucing comel i think umor
dalam 3 minggu kot.. baru pandai jalan tapi tak laju..
tp mulot dia ada la cam tua dia juga.. pot pet pot pet je ...
hihihi.. kidding.. tp mmg riuh la mulot dia



Adoi Elia please serious..ok2.. Elia and Haniedear sebenarnya memerlukan bantuan anda.. ye.. kamu yang sedang membaca blog ni sambil mengorek idong..
oh.. silap.. hidung kamu gatal.. dan kamu hanya menggaru..ok2.. alasan diterima..

Dah 3 minggu kitty ni dibawah jagaan Haniedear tapi masih takde nama.. hahaha.. sian lak kucing takde nama.. Sedangkan batu pun bernama..

Oleh itu kami memerlukan kerjasama dan idea bernas dari anda bagi memberi nama kepada kucing ni.. Wah.. bayangkan entri2 akan datang tentang kitty ni akan disertakan dengan nama yang anda berikan... mana tahu bila dia besar nanti dia akan bercerita pada anak-anaknya yang lain (harap dia xbuang anak2 dia lak) yang nama dia dipilih oleh anda.. tidakkah itu satu perkara yang membanggakan??kan...kan...kan???

So, any ideas guys???





:: Terpaksa diberikan susu botol sbb dia xde mak nak susukan ::



:: Hyper-active si kecik ni. tak padan ngn jalan kengkang tu ::

1 comment:

lady_choice.blogspot.com said...

ape nma kucing nie??
msti dh ada nma kan......
comel sgt2....

Blog Widget by LinkWithin