Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Sunday, November 27, 2011

Apa kata anda?

Salam Maal Hijrah 1433 buat semua. semoga hidup kita sentiasa dirahmati dan dicucuri rahmat Allah S.W.T..


Sempena tahun baru ni saje lah elia buat poll atau survey untuk para pembaca blog ni. saja nak tahu komen atau respon anda. ada 3 polls yang berjaya saya buat.




poll ni akan berada di belah kanan blog ataupon sidebar. dekat bahagian "semangat blogging". polls ni akan berubah atau rotate setiap kali anda refresh this blog. sempena tahun baru ni nak la juga buat entry atau blog mengikut permintaan anda. nak juga tahu apa yang korang suka baca atau nak tahu lagi dari Elia. cuma nak dengan respon anda selaku pembaca.

kalau rajin dan sudi submitlah vote kat poll tu ye. takpon kalau nak tambah sikit permintaan anda kat ruangan komen pon dialu-alukan. lepas submit vote anda akan dapat tengok keputusan peratusan vote keseluruhan poll tu.

polls ni pon akan berada kat blog ni buat sementara waktu je. sampai masanya akan ditukar ke polls atau soalan lain pula ;)

Apa-apa pon Elia nak ambil kesempatan ni untuk ucap terima kasih buat anda yang terus menyokong saya selama ini. sokongan padu anda amat saya hargai. hanya Tuhan mampu membalas jasa baik kalian. ;)


15 comments:

Qaseh Wardah said...

salam maal hijrah juga....

Azza Rynna said...

rajin2...~hehe...
isilah cepat2..nanti kite isi poll tuh

cicak_jawaz said...

salam...saje jek nak tanye...penah bace semula x ape yg elia tulis pasal apex kat blog ni...??

saya mintak maap ea sbb sya ungkit2 sket kisah lame elia n apex...sbb baik dengar dari tuan badan sendiri dari buat spekulasi sendiri..saya xtawu ape masalah apex ngan elia n sy memang xnak tawu la..n bagus sgt2 elia da teruskan hidup sbb segelintir org xtahan ngan perpisahan mcm ni yg libatkan banyak pihak...sy xbelah kan mane2 pihak tp saya penah buat entry pasal apex n dalia...masa 2 marah sgt2 ngan apex pas 2 pk2 balik "aku xtawu pasal org 2 buleh pulak nak marah" pas 2 ade terkeluar statement sy kat fb pasal elia kaki kikis sbb biase la kite org melayu senang terpengaruh dengan ckp2 luar....saya komen ni nak bgtawu yg saya mintak maap ler terkeluar perkataan2 tersebut dari mulut ni...n nak ucapkan all the best n good luck la utk mane2 bidang yg elia ceburi...wasalam..

nikamir said...

salam maal hijrah -Kami Cool

Aida Azryn said...

salam maal hijrah.. ;)

susulemakmanis said...

salam maal hijrah kak elia..saya peminat setia akak..hehe

Shazwani Ramly said...

:)))

yanieyeap said...

saye sentiase sokong elia!jap lg sye vote!btw..salam maal hijrah..

sniffa93_aznil4eva said...

selamat tahun baru sis:)

wah2. nanti ifa isi poll tuh:D wink2

Adzrien Shoppe said...

salam maal hijrah elia..insyaallah nak vote juga poll tu. akak sendiri tak sempat nak buat poll.

Raxyness said...

macam pernah kenal dulu..

queen of heart . said...

hi kak elia..
eymir here..best story akak..
ermm.,,and i be ur follower..
folow me back..dear..
thanks..story la bnyk2..
nak bace ni.. hehehe :D

ayu jue said...

followed,,,awk chomel!

Syuhadah Azri said...

get well soon akak :)

karmilaillang said...

salam kenal akak..nak minta ajr buat cam tue boleh tak..sya budk bru berblogger klu tak tahu tolg ajarkan hihihi ^-*

Blog Widget by LinkWithin