Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Monday, November 21, 2011

Pretty Please for Petite


Elia selalu berdepan masalah bila nak beli long dress or maxi. memandangkan badan yang boleh dikategorikan sebagai pendek, genit ataupon dalam bahasa omputehnya petite, selalunya dress yang dicuba mesti labuh mencecah lantai. bila berjalan tu abes semua sampah sarap dikaut sekali. bak penyapu menyapu lantai. kalau dress atau gaun wedding tu takpe la jugak. boleh fefeling princess;p kadang-kadang tu frust juga bila nak cari dress ready made yang kena dengan badan yang petite ni. Nasib wujud kedai macam Pretty Please ni.

Pretty please(PP) adalah sebuah on9 shop yg baru dibuka. Produk utama PP ialah ladies apparel terutamanya untuk gadis or wanita yang bertudung/tidak bertudung mengikut fesyen dan trend terkini. PP menawarkan harga yang berpatutan dan mampu dimiliki serta menjamin kepuasan pelanggan.

Antara koleksi dress gorgeous yang terdapat di PP :






Sempena pembukaan PP, GOOD NEWS! untuk gadis/wanita PETITE atau mempunyai ketinggian yg rendah, berSAIZ XS, S & M!! Kini anda boleh dapatkan MAXI DRESS, MAXI SKIRTS, CARDIGAN & DRESS di PRETTY PLEASE untuk produk pertama kami. Dapatkan sebelum terlambat dan LIKE PRETTY PLEASE (link) untuk shop ;).

Pretty Please akan menyediakan variety of size untuk next update, but akan tetap terus menyediakan size PETITE, XS & S..



15 comments:

Anum said...

nape link x leh open

nur hafizah aKa eija said...

asalamualaikum kak elia cute lagi cun...heheh...background akk nie dah lama...tensyen org tgk..tukar lah yg len...bru r nmpk segar sket...heheh...saja je nk bg taw sbg org yg slalu bukk blog akk..=P

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

akhirnya da gk tmpt beli bj tuk org rendang cam akak ni hahahaha

Nzyrahun said...

menarik hehehe

aieynun balQis said...

wOoww ! nice dress . like it damn much !

aieynun balQis said...

wOoow ! nice dress . like it damn much <3

MEDIHA OMAR said...

Maxi skirt yang orange tu cantik!

MEDIHA OMAR said...

Maxi skirt yang orange tu cantik!

nasha sanza said...

memang cantik! thank you bg tahu!

Zaira Fadzil said...

lawaaanyeeee tapi i size M

brown19 said...

kak elia... xde ke yg utk plus size... huhuhu.... =(

Nizam Ijam said...

Malaysia menang!!! haha

sayazakiah said...

Elia, Pretty Please for Petite ni de blog x?

nk ushar2 blog diorang la

Ms Coci~ said...

Noted girl!

cik puan pe'pel said...

cantik.thanks elia for sharing

Blog Widget by LinkWithin