Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Sunday, November 6, 2011

Rahsia tubuh langsing


YES. i know i know. tajuk memang tak boleh blah.
sila capai baldi untuk tadah muntah hijau anda. hihi

Sendiri baca tajuk ni pon rasa nak lempang diri sendiri dengan bantal busuk ;p


bukan niat nak riak atau menunjuk but since ramai sangat yang tanya dan nak tahu apa rahsia dah slim melim sekarang, saya pun terpanggillah nak buat entry ni. frankly speaking saya tak rasa pon macam dah slim tapi bila upload gambar atau jumpa orang yang dah lama tak jumpa, diorang mesti tegur. "dah slim lah sekarang. apa rahsia?"





Nak kata dah slim sangat tu takdelah. tapi sofar memang boleh dikatakan ramai yang tegur. so nak kata saya mengamalkan diet extreme tu tak jugak. ada masa saya pernah tak makan nasi for about a week then jadi tak dapat menahan nafsu so ada masa tu termakan la jugak. but i try to take nasi sehari sekali je. saya gantikan dengan makan oat. breakfast jangan sekali-kali skip. then banyakkan mkn buah dan minum air kosong.


Tapi satu lagi rahsia saya. eh, nak bagi tahu ke tak ek? malulah. tapi rasanya ramai gak yang dah tahu. tahu ke tak ek? ke tak tahu. ke korang dah tahu tapi nak tahu jugak? ok ok takmo merepek dah.

rahsia yang tak berapa nak rahsianya ialah saya selalu pakai Premium Beautiful(PB). hee. especially masa nak photoshoot. mesti pakai.



sebab PB ni membuatkan badan kita nampak slim and shaddy gituw. biarlah hakikatnya tak slim pon janji nampak slim ;p. takdelah nampak lelemak yang mengelebeh dan berketul ketul tu. semua nampak dan rasa firm je.


PB ni juga sangat sesuai dipakai oleh bakal bakal pengantin. mesti korang nak look good during your special day kan? PB ni memang memberi korang keyakinan dan disamping tu it improves your body posture. anda tak akan nampak bongkok masa bersanding sebab korset tu akan make sure anda dalam posisi yang betul.



So kepada yang berminat untuk mengetahui lebih lanjut tentang PB ni leh la lawati blog kak mun ni --> http://house4beauty.blogspot.com/


Ok. NOW U KNOW kann..? so stop asking me apa rahsia apa rahsia ye elia dah slim sekarang cuz i told u oledi. ;p



btw, buat semua Muslimin dan muslimat di luar sana saya ingin mengambil peluang ni untuk mengucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha to all my friends and family...... dan semestinya tak lupa buat para pembaca, penyengkodeng tegar blog jejariruncing ni.. i loooove u! eh, silap wish. slamat ali layee!! Semoga ibadah korban kita diberkati Allah SWT. May the holy occasion brings peace, joy and Allah's blessing. muah! hihihi


19 Surat Layang:

mysara said...

salam aidiladha sis..;)

rose sensei said...

elia...saye pun pakai PB gak...walaupun saye punye body shape kurus...tp saye tetap pakai...sbb PB dicipta 70%utk kesihatan, 30%utk kecantikan...sbb PB ade Far Infra Red...insyaAllah...kesihatan dalaman terjaga...

Btw elia...kisah duka elia same cm kisah duka saya...juz nk ckp, elia jgn sesekali give up ok...

aien said...

Yes! True nomo nasi sure slim melim. Mmg kena disiplin sure berbaloi2. Mmg Ya sgt selim dan gorges.

Aesya Zealous said...

slm aidiladha :)

FAREHA ZULKEFLI said...

Woww nampak juga la perubahan akak. Kurus sikit dari dulu ^^ Moga akak bahagia selamanya. .

FAREHA ZULKEFLI said...

Woww nampak juga la perubahan diri akak. Kurus sikit dari dulu ^^ Moga akak bahagia selamanya. .

munaweera said...

selamat hari raya elia...
jage diri baek2 kay?
(^_~)

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said...

hoho. nice la sis..

EZAN IDMA said...

kurus :)

salam aidil adha :)

Ayyman Rahim said...

Go Kak Yaaaa gooo!

nurul iman zainudin said...

ouch!! beshnya....nak gak kurruuss!!

MaYa MustWany said...

salam aidil adha

MARIA LIZA said...

oo..itu rahsianya...Anyway, cuma pipi Elia je masih nampak gebu dan tembam..Jgn marah ye...

aminatul aini said...

bestnye de PB ni...
anywy, dh baca majalah Nur tadi...Cantikkkk ^__^

Noniey said...

yes..PB memang bagus...tak rugi beli..walaupun mahal boleh pakai sampai bila2..ikut kerajinan msg2.

nur hafizah aKa eija said...

joging2

jojojijijuju said...

hai elia, have a nice day n menten comey sokmo deyyyy....

jojojijijuju said...

hai elia, have a nice day and menten comey sokmo deyyyy.... :)

ZAFINA ABD MUKTI said...

as-salam ,

Mohon izin untuk share transformasi ini dalam blog saya .TQ

Blog Widget by LinkWithin