Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Thursday, November 24, 2011

Limah Merajuk!


Haaa.. sudah.. cik Limah dah merajuk dah.

Limah??

Bukan Hantu Kak Limah balik rumah tu. dia nak buat hape. buat bakor bolehlah.


ni kak Limah Kesum.

alaaa... cuba tengok 2 previous entries yang saya 1st time jumpa Limah Kesum, dan entri semalam pasal her friends yang datang buat recording and interview elia. Al kisahnya cik Limah kite sudah dapat tahu dan merajuk sampai ugut nak deactivate account FBnya.

semua gara-gara mereka ni datang jumpa Elia tanpa pengetahuan Limah Kesum. So bila dia dapat tahu terus mengalami sentapan rohani dan telah terguris hati.

sebenarnya bukan diorang sengaja pon nak guris hati awak. kawan-kawan awk yang baik hati ni sebenarnya ada plan untuk buat surprise untuk awak. setelah dipujuk-pujuk pon tak jalan, kami akhirnya terpaksa bocorkan rahsia tu.



Sebenarnya selain untuk interview for assignment, mereka ambil peluang ni untuk buat video ucapan birthday khas buat kak Limah Kesum kita a.k.a Rean. sebab tu diorang tak nak bagitahu awak. takmo majuk majuk k? you are lucky to have such friends ;)


Tapi birthday dia lambat lagi.. disebabkan perkara ni, kami terpaksa upload video ni secepat mungkin. kepada anda yang nak tengok short video wish ni, sila ke fanpage Elia kat Facebook - https://www.facebook.com/jejariruncing

Anda juga boleh wish happy becoming or super advance birthday wish kepada the legendary Limah Kesum kat fanpage dia -> Siap ada fanpage hokayyh

so to Limah Kesum, hope this entry can make it up to what happen. nanti insyallah ada rezeki kita hang out lg k? takmo majuk majuk dah ;)


5 comments:

Jari Pun Berkata said...

hehe, comel~ teringat zmn bljr dolu :)
lg cute sbb elia pun melayan!
dan
hepi bday kat lean jugak~

Princess^of^Hemp said...

hehe..sweetnyer..nk jugak lah...hahaha..=)

adibah ruzaini said...

Elia, Rean la. bukan lean. hehe.. :)) kelakar la.. hehe

cik puan pe'pel said...

hehe bile bace entry ni terase plak kite pun turut join suprise kt besdey girl si rean tu...

Twiggy said...

awww it's always nice when you're with friends! :)

Blog Widget by LinkWithin