Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Sunday, November 6, 2011

James Bond pasti cemburu


Semalam agak lewat tidur taktau nak buat apa so online la. then saya pon bukalah my blog.


sambil sambil scroll tetikus tu mata terpana pada sesuatu yang sangat luar biasa.






kebetulan "total orang skodeng" atau pageviews kua nombor yang sangat santek.

cepat cepat jari tekan CTRL prt sc atau printscreen.
takut nombor tu berubah dan takkan kembali.

cuba sebut betul betul ye.

TUJUH JUTA TUJUH RATUS TUJUH PULUH TUJUH RIBU TUJUH RATUS TUJUH PULUH TUJUH!

atau dalam dialek omputehnya

Seven million seven hundred seventy seven thousand seven hundred seventy seven ringgit only.. pergh.. kalau nilai ni tertulis kat cheque memang aku pengsan bangun balik tengok cheque then pengsan semula la!


Haaa.. hambek tau. mana nak dapat? James Bond pon takde. sure die pon jeles sebab saya dapat no cantek ni. dia 007 je. jebon lak triple seven 777. eh,pepandai je aku ni;p Seven Eleven pon xleh challenge. dah dah elia kau jangan nak merepek =_='


Papepon bersyukurlah sebab dapat capture detik ni. sebab bukan senang weh. btw, nak ucap tq banyak banyak juga pada anda semua yang terus menyokong blog jejariruncing yang tak seberapa dan tah hapa hapa ni. i love u all~!!


* rasa macam boring pulak dengan layout blog ni. korang rasa macam mana? old one ni dah ok ke or i should change it? ada sesiapa tak yang berminat untuk membantu? siapa yang sudi ni mungkin saya akan review hasil kerjanya dalam blog dalam masa yang sama dapat mengiklankan servis mereka secara percuma. anyone?


22 comments:

Yaya Shamsuddin said...

salam kakya (:

yaya suka tengok kakya bertudung .
cantik sgt . kakya sabar yea . dugaan yg ALLAH bg tuh tanda dia syg kita . tanpa dugaan kita bukan siapa-2 pun kat dunia nih . kebaikan boleh datang dalam apa jua keadaan . sama ada kita sedar atau tak , sama ada kita hargai atau biar je . so , yaya harap kakya teruskan apa yg telah Allah tunjukkan jalan utk lebih baik akan datang . dan InsyaALLAH , kebaikan yang selayaknya utk kakya akan menanti kemudian . kuat semangat okay ! just be yourself as hamba Allah yg sentiasa bersabar (: salam aidildha .

adibah ruzaini said...

Limah Kesum ! :PP

~aBCde 77~ said...

sy pn jeles jugak...sbb sy pn fanatik num77!huhuhu

nabilah said...

okay je kot.tp nak tukar pun okay jugak :)

Tyra Lullaby said...

wah, untunglah dapat nikmati moment nom cun tu. hehe ^^

Ayyman Rahim said...

Sorry kita baru letak balik link blog semua, jd ada yg tertinggal, now dah ada dh kak ya dlm bloglist :) Hehe. Btw u deleted ur twitter acc?

~eZmALiZa~ said...

perghh!! 7777777 tuuu...tepat pada saatnya pulak tu utk di printscreen! nice one elia :)

adam said...

nk tanya, saya bkn peminat james bond, tapi jamesbond bkn 007 ke? ke 777? hehe ~

✿....rossa alina....✿ said...

wowww banyaknye tujuhhhhhh..kikikiki..


layout ni dah ok lah dear..tp kalau nak tukar lain pun takpe jugak..asalkan nampak ape yg awak taip tu..hehehe..

salam aidiladha.. :)

F. Aziz said...

kak elia...
sy nk tolong design bleh x...
kak nk yg macamna ek?
hehe

b-are zakri said...

tukar layout pun ok..
remain pun tade masalah..
cuma kalo tuko layout nampak fresh cket...

take care!!!

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said...

fuyohh!!! banyaknya!!

che-a/atiah said...

background sedia ada pon dah oke daa..kalau sis elia rasa cam boring warna tu jer,tukar la..

MerLe said...

dh ok tp klu rs nk tukar len pun tape..tp sy tak tau nk wat jugak... huhu..

MaYa MustWany said...

now mas salah seorang yang skodeng 7796272

now ok je background,tapi ikut hati.kalau rasa nak tukar,tukar.kalau rasa nak kekal,kekalkan jew

B33HA LoV4to said...

wajib di tukar sebab boring la...ramai yang pakai layout ni....

ain dzaya said...

sape yg bertuah dapat no santek tu..heheww

zureen said...

bestnya bila ramai org jenguk blog kita kan.....rasa bersemangat nak menulis....

Cik Cyida said...

ya,
tukar layout.. nti lg chantek,
hehe (;

Afiqah Badrulsham said...

bertuah ya akak

aien said...

Tahniah Ya, so bleh #chickendance mmg *terjunbangunan* james bond hahaha ko ado?nan adonye...keep it up

Liling said...

tak payah tukar layout, layout ni dah oke sebab nampak feminin sebab pink =P and lembut. Kan sesuai dengan ur image. =D

Blog Widget by LinkWithin