Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Wednesday, November 16, 2011

OBB Pre-Loved Party



Ini entry yang agak lama la jugak. last month. 30th October. Me and my sis ada pergi this party. bukan party hari jadi atau party liar tapi its a pre-loved party. organised by no other than The Old Blossom Box Store. its located somewhere in Shah Alam.


My sis beriya-iya sangat ajak pergi cuz she have been there once and eager to go again. myself plak tak pernah pergi. tengok dalam gambar macam ololo tomei tomey tomey je store dia. sweet like candy yummy like cupcake gituww.


So pagi tu kami pon berangkatlah dengan perasaan berkobar kobar nak shopping.



oppss.. berhati-hati dengan pantulan cermin ketika bergambar ye;p




Kami sampai tu agak dikira on time jugak la. kira kedai tu pon baru buka. my sis excited sangat nak datang awal sbb takut all the good stuff orang lain cekau. huhu. tapi memang betul pon. kitorang ingat kitorang dah sampai awal. ada yang lagi awal. sampai sampai tu dah penuh sesak dengan umat manusia. tak percaya ce tengok ce tengok gambar bawah ni..





haaa.. ni baru betul dinamakan keadaan yang sesak penuh dengan umat manusia. gila sesak weh masa ni. berpeluh penuh den. aircond yang ada pon tak rasa. memang panas la. sambil belek belek baju sambil berkipas. nak bergerak pon agak payah. macam dah kat mana pulak. nasib xde orang yang pengsan sbb panas n sesak ni.


memang banyak choice of clothes kat sana. tapi kurang menepati citarasa saya la plak. sebab kebanyakkannya jenis berlengan pendek. kalau lengan panjang pulak jarang kainnya takpon kain tak cover bahagian punggung. saya ni dah la kurang gemar pakai baju berlapis lapis ni. so takdelah amik mana mana baju pon. plus orang ramai rasa rimas plak nak belek seksyen baju tu lama lama.

tapi yang berjaya memikat hati kami di sana ialah..


Heels!

i know what u're thinking "pompuan, pompuan!" (sambil geleng kepala)


memang banyak gak la kasut atau heels yang kami kaut hari tu. sebab kebetulan its in our size dan mmg saya tengah plan nak beli heels pon. sebab banyak heels yang pakai untuk photoshoot dah nak jahanam sebab lasak sangat kot ;p




Masa nak tunggu my sis habis meneroka apa lagi treasure yang ada sekitar store ni, saya dah surrender. penat nak belek belek dah. so duk kat satu sudut dalam kedai tu. untuk mengelakkan orang lain cekau barang (heels) yang kitorang nak tapi tak bayar lagi, hahaa.. malu gak nak cite perangai buruk aku ni tapi nak cite gak. sambil berdiri tu saya sorokkan kasut kasut tu dalam kain. hahaha! keji tak perangai? punya takut kalau letak kasut tu taruk rata rata orang amik. hahakss. *tutup muka*





Oh ya, event tu juga dihadiri ramai bloggers. blogger-blogger yang femes emes pon ada gak. antara yang saya kenal dan sempat bergambar ialah Nisa Kay - blog Nisa Menaip

yang lain-lain yang ada bergambar dengan elia that day, if u read this entry put your blog link kat komen ye. nanti saya update kt sini. =)



sebelum balik tu sempat pulak pose kat depan lif. takde keje punye budak.




btw, the inner i wore on that day boleh didapati di Closets Of AmyAmy dan Shawl bulu bulu tu dari Online Hijab



Nilah hasil tangkapan kami haritu .. hahaaha *gelak puas*

13 comments:

Mrs.Hurray!! said...

saya mmg adore jezmine (OBB)..bile la leh sampai OBB tu..jaug sangat le :-) elia moh jenguk blog saya...mrshurray.blogspot.com/

yaumil hidayah said...

yg skin colour kanan skali tu aldo kan?bestnye..huhu.

✿Ummi Myra✿ said...

amboi banyak nye kasut2 yang cantik...bak sini satu hihihi

hai elia, nak ajak elia join my 1st contest, hope join ye..tengs http://www.amirastudios.com/2011/11/contest-my-top-referral-by-amira-studio.html?showComment=1321408723310

Nuroll said...

lovin' the heels baby! This shop xsilap kak pnh buat shoot for one reality show kan?

Ros Anisza said...

heels purple and heels putih kat sebelah dy tu cantik....berkenan la plak...

Izlyn Qistina said...

Akak kita pun jumpa akak dekat OBB time ni .. Kalau akak ingat one girl yang tepuk bahu akak time akak tengah pilih benda ..

cik nur said...

cantik nyer heels tapi puas hati kan shoping banyak2 mcm nie :)

Nisa Kay said...

haaaa thanks sbb link kan blog nisa. hamboiii banyak trafik dari sini :D
hehehe nice to meet u!

~eZmALiZa~ said...

hehehe..elia...ptotla kasut u byk gile..tambah lagi dgn kasut OBB nie..no wonder.. but then elia, i jealous sbb kasut u cecantik :) hahaha... very nice... :)

MEDIHA OMAR said...

Ok now menyesalnya I missed this preloved party! Jealous much with you Elia! The shoes are so beautiful!

Love, Dea
http://www.medeaz.com

cik puan pe'pel said...

wah purple shoes.....like like like

MiaJie said...

Kak Elia looks so much more sweeter than ever tau..^__^
hari 2 jumpa Kak Elia kat KB Mall..tp malu nk tgur..sebab dengan bintang sukan 2..tteheee

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Ya.. Kasut putih tu memang cantekkkkk sangat.. Next time nak pegi ajak aunty tau.. aunty rina ngan aunty tuty pun kata mau pollow hahaha

Blog Widget by LinkWithin