Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Tuesday, November 15, 2011

Y.E.S dah sampai. Jom shopping!







Y.E.S atau Year End Sale dah sampai! start harini 15/11/11 sampailah bulan januari nanti!


Kepada sesiapa yang suka shopping tu ni memang berita gembiralah untuk anda. tak lupa juga kepada anda yang kurang gemar keluar bershopping dan bersesak sesak untuk berebut barang untuk dibeli, online boutique or blogshop can always be your shopping choice.



Elia ada bawa satu warkah dari sebuah blogshop yang ingin menawarkan barangan mereka yang terbaik untuk anda...


"Salam,berita gembira untuk pengemar2 dress diluar sana, sama ada fashion dress or vintage dress.Kami di Littleboxcloset (LBC) adalah sebuah blogshop yg menjual dress2 yg diimport dari Jepun & Korea.LBC telah beroperasi sejak Sept.2009..Mungkin tidak ramai yang mengetahui kewujudan LBC.Yang menarik tentang produk kami ialah dress2 yang kami jual adalah 1 baju,1 design, so siapa cepat dia yang dapat..Dari segi saiznya, terdapat siaz XS hingga ke XXL..And pakaian2 kami tidak terdapat di pasaraya2 diluar sana..Dress2 di LBC berkualiti dari segi material kain sehingga corak & designnya. Dress2 yang diimport ini merupakan dress baru & terpakai..Namun begitu, dress2 terpakai berkenaan masih kelihatan seperti baru and in good condition..Ini kerana, negara seperti Jepun & Korea merupakan negara yg mempunyai 4 musim..Jadi pengedaran fashion disana mengikut musim..So wanita2 disana hanya memakai dress2 tersebut dalam pada masa yang sangat singkat..Oleh yg sebab itu, mereka telah mengeksport pakaian2 terpakai itu ke negara2 asia seperti Malaysia.Walaupun begitu, kami di LBC telah terlebih dahulu mencuci pakaian tersebut untuk kesenangan pelangan kami.Untuk keterangan lebih lanjut, bolehlah melayari website kami di http://littleboxcloset.blogspot.com












antara special features of our dresses:
- Pakaian ini diimport dari Jepun & Korea.
- Harga serendah RM10.
- Kain berkualiti & item in good conditions.
- Design baju limited,.1 patern baju, hanya sehelai jer.


Little box closet juga menyertai karnival dan ekspo ekspo di sekitar Selangor dan Kuala Lumpur. sebagai contoh, mereka selalu berada di jabatan jabatan kerajaan Putrajaya, Uitm Shah Alam, Pasar pagi Fama Kelana Jaya setiap Sabtu, Fama Jaya One SS2 setiap Khamis dan Pasar Pagi Stadium Seksyen 13 Shah Alam setiap Ahad.

Sila ke website mereka untuk melihat lebih banyak koleksi dress yg menarik -> http://littleboxcloset.blogspot.com


10 comments:

yaya said...

erkk..shoping..huhu..yaya akn shoping online je kot...skrg musim bnyak test..:)slamat bershoping!

ctmarqonah said...

Thnx Elia 4 da link!!!! Mmg tgh dok cri baju pe nk pakai 4 compny dinner... Dh laaaa temanya POP YEH YEH!!!! Adesssssss..... Thnx yaaa!!!

FiQa said...

thanks akak, nak terjah terus blog tu, heheheh...

:)

nasha sanza said...

memang menarik...

MEDIHA OMAR said...

Happy shopping everyone!

Mr. Z dan Mis N said...

perempuan la paling hepi bila yes tibe..hehhee

Jemputan khas singgah ke blog chegu zubirBLOG CHEGU ZUBIR

IPAD 2 FREE untuk ANDA

Jom cashout duit korang dengan

jemarisuri said...

huhu nk shopping tp duit takde...hehe

princess said...

yes ! jom shopping : )

c genk bah ne said...

SHOPPING TIME!!!!!
heheheh


Nak minta anda komen entri ini
http://genkcorner.blogspot.com/2011/11/wordless-wednesday-korang-pasti-sakit.html

cik puan pe'pel said...

lagi sekali thanks for share link

Blog Widget by LinkWithin