Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Thursday, November 3, 2011

Beyonce is the Bomb!




current fav song - best thing i never had ;)


Tak ramai yang tahu Beyonce is among my favorite international female artist besides Britney Spears, KimDash, Rihanna, J.Lo, Taylor Swift, PCD and Katy Perry.


Saya dah start minat B since she's with Destiny's Child. teringat dulu bukan main tergedik-gedik lagi bila dengar lagu bootylicious, Bills bills bills, emotions, say my name and byk lagi lah lagu diorang yang best2. memang boleh agak her career takkan stop when they split. dia mesti gempak flying solo punya. just like Justin Timberlake with Nsync. hehe. i just love everything about her. her curvy and bootylicious body, hits and chart topping songs, strong and successful singing career, business accomplishments and her love life with hubby Jay-Z.





Latest news dia pregnant.. due February next year if xsilap.yeayy!! first child. tak sabar nak tengok bila baby tu lahir nanti. bestnya. mesti cute! congrats B! wahh fefeling macam beyonce nak baca blog picisan kau nilah ye? haha. biarlah nak ucap congrats jugak!




btw, this song is dedicated to my "girls" ;)

*sorry sblm ni ada typo. tulah mamai sampai eja career pon xbtol. thanks pd yg tegur tu ;)

4 comments:

Anum said...

just nice

Aku intan yann brand said...

Minat kita sama la Elia..
gojes kan Beyonce ni.. dolu2 berangan giler nk body cam dia huhuhu.. berangan nk jd kulit hitam yg mabeles cam dia

nurayunni said...

cantik kan..:)

John At-Thaharah said...

lawa...huhu~

capitaltownies.blogspot.com

Blog Widget by LinkWithin