Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Monday, May 14, 2012

(18SX) Baju idaman Malam Pertama


Ramai orang melayu kita menginginkan pakaian tidur sexy untuk dipakai mungkin untuk malam pertama atau hari lain namun malu untuk membelinya di luar. Kini tidak lagi pabila anda boleh memiliki pakaian idaman anda dengan harga yang jauh lebih murah berbanding harga dipasaran luar.


Pelbagai koleksi design yang menarik dan comel 





Boleh dijadikan hadiah buat bakal pengantin atau untuk koleksi peribadi




Para suami boleh menghadiahkan kepada si isteri




so cute and sweet dengan material yang sangat selesa.


Untuk melihat dan mengetahui lebih lanjut tentang koleksi pakaian "sleepwear" kami yang terkini, sila klik di SINI

21 comments:

Atiqah Wadiah said...

tetiba x saba nk kawen..eh eh..

comel said...

Stim pulak tgok gambarnye...kalo nk promote better gune gmbar sarung kat patung ker..lg elok..kang bleh share dosa..yg halal jadi haram kan..just saying...

Fid"s said...

kenapa saya suka jenguk blog perempuan ye? Maybe suka dengar diaorang membebel dalam blog haha. memang cool. Have a nice day to you all.

Yaya Hafiza said...

huhuhuuuu..cantik2 baju tdo..(:
malu jap.

pinkcolour82 said...

seksi nye ELIA.......kla gni la pakaian tdo.HARI2 MAU..hehehehhehe

mizzura said...

walaweyhhhh >_<

Tulus Sweet said...

sogan den. huhu

Cik Saila said...

semuanya comel :) kena grab satu nih! :D

ain dzaya said...

aba barang sis malam pertama pakai baju..huk3

"Binatang pun pandai berkasih sayang. Manusia?".

Elia Si Jejariruncing said...

Haha. Kann. Eh,kite pon same ke?erk

Elia Si Jejariruncing said...

Tq. Have a nice day too

Elia Si Jejariruncing said...

Hehe. Cantik kan? Bt kepuasan diri jgk

Elia Si Jejariruncing said...

Hari2 mau ek. Hihihii

Elia Si Jejariruncing said...

Heeee.

Elia Si Jejariruncing said...

:)

Elia Si Jejariruncing said...

Haa. Sila2

Elia Si Jejariruncing said...

Gulp. Alaaa. Buat mukadimah pon bole ;p

Ummi said...

Huhu...saiz cam utk org slim melim je elia...
Terkuciwa jap~~

Ummi said...

Saiz cam utk yg slim melim je ni elia...
Terkuciwa jap~~

Ummi said...

Huhu...saiz cam utk org slim melim je elia...
Terkuciwa jap~~

Yana Aina said...

gelak guling baca komen "apa brg pakai baju mlm pertama" hehehe

Blog Widget by LinkWithin