Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Monday, May 14, 2012

Deriaku Terkesima Dengan LG Cinema 3D Smart TV




wowww...walauweyyy... tengok jelah betapa cool dan smartnya TV neyh! 

let me start by telling you apa dan kenapa yang TV ni cool dan smart sangat ni. 
Ini adalah tak lain dan tak bukan, LG Cinema 3D Smart TV
dengan apa yang dipanggil Cinema Screen Design disertakan dengan ketebalan 1mm. what?! 1 milimitre je??! Gila kentang! mesti cun je kalau tergantung kat dinding rumah menggantikan TV sedia ada yang tergantung kt dinding tp tebal nak mampos tu. kalau tengok dekat dekat jenuh kena mendongak sebab dia melengkung ke bawah.



Bila sebut pasal 3D ni ofcoz saya teringat hari tu tengok wayang 3D kat IMAX dengan... erm tak perlu tahu la dengan sape..tapi memang best gile. teruja tak hengat la sampai terjerit jerit sebab sangat real dan screen dia besar. Kalau ada ular ke apa nak makan kite memang rasa macam dia dekat depan mata kitelah! dah la saya ni cepat terkejut, bila terkejut automatik tangan terangkat. konon nak tutup matalah. hehe. memalukan betul kalau orang sekeliling wayang tu tengok. over pulak rasa.

So kalau ada screen TV camni kat rumah memang sedaplah kan. nak terjerit-jerit ke, nak baring guling-guling ke, nak tengok tv sambil makan keropok lekor ke... semua tak jadi masalah. Hari-hari boleh tengok wayang TV dengan keselesaan di rumah sendiri. wahhh.. *berangan*



Kenapa LG Cinema 3D Smart TV mengujakan deriaku? Dengar perkataan "Cinema 3D" pon dah sangat mengujakan. bayangkanlah having things pop or fly towards my face. wwuuu. trilling! selain tu, sound system dia pon terbaek jugak.TV ni didatangi dengan Network Blu-ray Disc Home Theater System. With the Full HD capability of Blu-ray technology. bila dah High Definition tu pastinya bertambah tambah awesome lah kan your viewing experience..





The 3D classes also comes in cool and stylist design. macam dalam gambar ni. smart ohh. silap silap aku bawak gi keluar jadikan sunglass untuk menggedix. huhu. btw, the most stunning features pasal sunglass dia is it only weights around 16gram je dan tak perlu nak risau pasal sikit sikit nak kena recharge sebab its battery-free! yeayyy!


Harap-harap kalini dapatlah lagi Nuffnang bagi peluang untuk ke event mereka lagi untuk melihat dan experience sendiri kehebatan LG Cinema 3D Smart TV ni.





Date: 23rd May 2012 (Wednesday)
Time: 6.30pm on wards
Venue: GSC Signature, Gardens @ Lounge area
Dress code: Casual



Imagine what it would be like having to excite your senses this way. There's really no need to pay for expensive trips to have an adrenaline rush, all you have to do is click a button and everything is as good as an adventure. 
 Know more about this, check out, LG Cinema 3D Smart TV

3 comments:

ada said...

kak elia, tv 3D ni mmg gempak kot.. saya terkesima plus termenarik tawuuuuu..tp rege sabo jela, lom mampu lagi kot..but once nk merasa pe slh jom menabong..hehe

ReeneeRaaid said...

all the best, dear. saya pon planning nk hantar entry. tp xsiap2 :P

maszull said...

assalamualaikum elia...wah teruja tengok mcm ni boleh la kita beli jer...:)

Blog Widget by LinkWithin