Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Thursday, May 3, 2012

Birthday Partay

This is actually a very old and dusty entry. sumpah lama sangat duk dalam draft ni. so saje je la keluarkan. i think this happen so time around end of last year kot. hujung hujung Disember i think.tak pastilah.



Its my sister's friend, Iera's 21st birthday. but she insisted her to bring me along. suruh buat special appearance la lebih kurang. haha aku ni dah macam mister clown lak ada buat special appearance pulak kat birthday party orang. lantak le janji dapat makan free. huhu. buruk bnoww perangai!

The party was held at a bakery store somewhere in Taman Melawati. best gak tempat ni. tak terfikir pulak orang leh buat birthday party kat kedai roti kan? tapi tempat ni memang best and exclusive gak la. tengok pada deco dan price list yang terpampang kat sana. huhhhuu. langkah kanan betul ;p


tu kak jejar buat muka malu-malu tapi sebenarnya teruja. heheh. lakonan semata malu konon hak tuii..


eleleeehh.. takleh blah muka malu saya rasa nak lempang diri sendiri je. piap pppiaappp..


Comel sangat birthday girl ni kan?

biasalah.. sweet 21st la katakan..






Malu aii bila dia buat annoucement panggil nama penuh aiii. rasa macam kena panggil nama kat tapak perhimpunan sekolah pulak kena gi depan. ;p





Makanan kat sini memang best2. sandwiches dia sedap sedap. lasagna ada, pizza pon ada


birthday girl siap bagi doorgift macaroons lagi kat tetamu. ko hadoo?


lapar pulak tengok makanan-makanan ni...



the surrounding.. jangan risau, tiada sebarang minuman keras dihidangkan. hihikss ;p


kek dia dua keyyhh.. ko hado kek dua? nan adoo la mak jemah oii.. kelas kau jahh



hihikkss malu la nak buat caption *gediks*




E'ehh.. sedar tak sedar kita dah masuk bulan MAY kan? kejapnya.

18hb ni rasa macam ada birthday seseorang..

sape ek?

ehhh.. birthday sayalah!!

*duusyukk dusyyukk* tumbok diri sendiri sebab saje mengada nak bagitahu orang birthday dia 18 May ni.. tak perlu kot nak heboh kat orang birthday dia 18 May ni. bukannya bestpon. agak-agak nak buat celebration ke ek birthday tahun ni.. hmmm *thinking*



12 comments:

Cik TTK said...

birthday kita samaaa!!!celet sikitttt...hihi

Cik Awin said...

1 bulan yg sama ..sy 7 mei ;)

sweetsourlife said...

nak jugak nak jugak..saya 9 may..huhu

Miss Purple Ungu said...

x lama lg bday elia kan
btw, thanks sudi bkunjung ke blog sy
klu sudi follow la skali hehe ;)

Mohd Sukur Ibrahim said...

jemput saya pergi birtday parti tau...nanti saya bawa hadiah..kekekekeke....

Sumandak Kinabalu said...

sama dengan birthday makcik saya, yg x blh blah dah awal2 kena request buat pavlova utk bday dia =)

Atiqah Wadiah said...

hepy birthday in advance elia :")

Nurul Huda said...

Bakery store ni nama dia breadties :) Sy nak pergi sangat tapi tak pergi2 lagi hehehe :p

Bumbleboo said...

kak!
sy pun 18may!! :) weehoo!!
happy coming b-day to us..hahaha

assmieda_lsea said...

Best!!!;)

Yan Khalid said...

sempoi je celebrate kat kedai roti :)

CiK GorGeouS ! said...

adoiinyee pon eLiaaaa !!! your birthday is the same with my dad and on 19th may puLak my birthday...what a coincident !! i wonder Lah i can adapt with you cepat giLa...peopLe who born in may roxx :D

Blog Widget by LinkWithin