Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Tuesday, May 29, 2012

Kidnap Mak Dara

Harini saya sepanjang hari gi hang out with my mum and auntie,
lama tak jumpa (takde la lama benor tapi dekat berbulan).

oleh itu saya pon gi pick up my mum and heads to auntie Ida's house.
kidnap kejap.. bawa gi Wangsa Walk Mall.

untuk sesi bergossip kami memilih lokasi yang strategik. Iaitu di BBQ Chicken. tak pernah lagi makan kat sini. tengok pon tempat ni macam cozy je. rupanya ni kedai makanan bertemakan Korean dish.



Nilah my auntie or lebih dikenali sebagai Mak Dara di blognya.



Me with my backbone. My Mum
Kami kalau lepak memang tak hengat2. kat BBQ Chicken ni je order air sampai dua kali tambah. pastu gi jalan jalan pusing WWM then gi lepak kat Auntie's Kopitiam pulak sambung gossipss.. hehehe. seronok catching up stories about our family, current issues and also about our coming family event.

sekali sekala kita kena jumpa saudara mara untuk mengeratkan silaturrahim sesama keluarga..

12 comments:

kakcik said...

Seronok bila dapat berjumpa dengan sedara mara apatah lagi kalau sekepala...

keli menari said...

Betul.Kalau dapat jumpa family sembang2, terus tak ingat ape dah.Taw2 oder oder n oder.Haha.Sembang memang tak habes.

♫♪~Naurah_Nawwarah ~ ♫♪ said...

kalu da skepala tu apa boleh buat .. ehhehehe

Pn. Sheila@CC said...

whhh... mesti sembang panjang nie...

ZWAN SABRI said...

mesti happening kan.. tengok gambaq pon dah taw.. :)

pAri-ParI tErbAng tiNgGi said...

:)

Mya said...

assalammualaikum.

in case awak lupa.

http://blogmaya.com/2012/05/sila-hormati-hasil-carian-google/

NadyaBubble said...

Kita pernah jumpa mak dara sekali. Masa ni - http://nadyabubble.blogspot.com/2011/12/nuffnang-asia-pasific-blog-awards-2011.html

~MyLady~ said...

Suka la kita klu kena kidnap...!!

ade x ssapa nk kidnap kita arini..? huhuhu...:)

http://blogdearlady.blogspot.com/2012/05/mak-dara-kena-kidnap.html

lynn kamarul said...

same pic kat blog mak dara.. da lama follow blog mak dara, x sangka she is ur aunty

Zai said...

Coming family event...???? Majlis kenduri kawin yerrr....??? TahniaH Dik. Semoga rumahtangga yg bakal di bina sentiasa mendapat rahmat dan kasih sayang Allah...

Gadis Kampung said...

mak dara tu yang penulis skrip drma dan filen tue kan...

Blog Widget by LinkWithin