Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Tuesday, May 22, 2012

Pengorbanan ibu bapa





pernah tak anda terfikir tentang perangai dan telatah kita yg mak bapak kita terpaksa lalui sepanjang membesarkan kita? Try and ask your parents. Mesti anda akan kagum,teruja,lucu atau perbagai reaksi yg akan keluar tatkala mendengar kisah anda ketika masih kecil. Kalau ada yg menarik bolehla kongsi kat komen. Hehe

10 comments:

Miss No Body said...

memang betol la elia, selalu betol jadi kat kami suami isteri..last2 abahnya kena tidur kat sofa

keli menari said...

Haha.Adoi.Kesian mak ayah kita.Kecik2 dah nakal.

Dulu saja ngade nak tidur ngan mak , ayah kena tidur tempat lain sebab semata2 kita nak pakai inai.sungguh budak2 masa tu.Ayah pula taknak nanti badan dia kene inai.Haha.Jadi ayah tidur luar je lah.Tapi lain pulak jadi.Cadar mak habes ngan inai! Hadoi.

*Akal mase kecik jeles lame takdapat tidur ngan mak!

nuha ahmad said...

dulu time kecik kecik ayah selalu tido tempat lain sebab anak dia seorang ney tido ganas atas katil dengan mak :)
kesian ayah....

Rizki Pradana said...

postingan2nya sangat bagus, menarik dan bermanfaat,,terus menulis,,karena dengan menulis kita bisa mengembangkan imajinasi kita dan menjadikan kita lebih kretaif..serta kadang bisa menghibur orang lain.. ^_^

salam kenal
kalau berkenan silahkan mampir ke EPICENTRUM
folloback juga ya buat nambah temen sesama blooger,,tukeran link juga boleh,,makasih..^_^

Atiqah Wadiah said...

pernah2..kita klu nk tdo kena pegang pusat..hehe

Mira Amirudin said...

hee lebih kurang saya time kecik2 dulu :)

Ema_Sad said...

hurm saya anak yang manja sgt dulu kecik2 ayah cter saya mesti nk tido atas riba dia asal letak kt tilam confirm nyanyi lagu nyaring

yes, i'm a married lady. :-) said...

E'eh. Gambar tu mmg betul. o_O hehehe.

Yuki Kawaii said...

mmg btol tu elia.. smpai akk tpksa tdo kat hjg2 sisi katil. nk bg space kat bby n ayah dia. nasib baik x jatuh..ahaksss

Nadia Harisa Hilmi said...

maybe time kecik ade kot tdo dlm salah satu gambar kt atas tu..tp xtaw mane satu.. tp thanks to sharing..

Blog Widget by LinkWithin