Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Saturday, May 12, 2012

Tahun ni tahun saya

Mari Klik dan Vote Setiap hari Ye? :)

Tahun ni especially bila dah habis study ni I can focus more on my blog. memang siap buat brain storming lagi tau on how I would like to enhance my blog. tahun ni memang nak make up to all the entry that i had missed before this and nak came up with new ideas and fun things yang boleh tarik readers and followers to my blog.

Antara benda yang saya akan buat in the future (ada yang dah start buat pon):

- More segmen blogwalking so that saya boleh berinteraksi dengan bloggers secara maya
- Buat more quotes atau gambar bermutiara kata untuk dicopy and paste freely by readers
- Buat atau join gathering melibatkan bloggers and my blog followers
- More segmen yang boleh menaikkan trafik bloggers dan meramaikan followers anda
- Buat lebih banyak contest dan merajinkan diri join lebih banyak contest
- Buat Giveaways involving other sponsors yang pastinya menjanjikan hadiah yang jauh lebih awesome
- Buat tips/tutorials berguna untuk readers
- Buat birthday bash and invite bloggers to join (yang ni tak pasti lagi sebab tengah tunggu my paycheck from nuffnang)
- Update entry pasal artis atau dunia hiburan, tetapi saya taknak spread out gosip atau fitnah. cukuplah sebarkan berita gembira dan jauhi kontroversi. takut sebar fitnah nanti kite pula yang dapat sahamnya.
- Buat joint project with photographers or blogshop owners
- and ofcoz update blog sekerap mungkin!

Oleh sebab itu saya rasa this year will a my year dalam dunia blogging ni. Kalau anda rasa saya boleh capai semua ni within this year, anda boleh berikan sokongan anda dengan mengundi saya to boost up my semangat.

show your support by clicking these links bellow :

fave kay poh - http://t.co/2v3KTn7K

blogger of d year - http://t.co/RuoMVOF2

Online shop - http://t.co/3V89ev1U

Funniest video - http://t.co/8urhiLNF

*boleh undi 2 kali sehari melalui akaun FB dan Twitter

Klik dan Vote sini juga! :)

14 comments:

Mira Amirudin said...

good luck :)

Srikandi Utara said...

terbaik la elia!!! moga tahun ini anda menjadi blogger yang plg meletop!

ked said...

keep it up sis elia!
saye pon berazam camtu gak..
nanti nak wat GA invite la ek..
kikiki

ZWAN SABRI said...

Yeah! You can do it babe..
Good Luck! :)

Chekgu Azrine said...

InsyaAllah..

Nurul Qhisteena said...

gud luck !

Nurul Qhisteena said...

gud luck !

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said...

wow!!!!!!!!!!!! tadi tengok pageview. gempak la! meletop!!

misshannajr said...

gudluck dear :)

che'pi said...

best of luck.. and selamat hari ibu... peace

jemarisuri said...

all the best ..

Cik Ieyla said...

Dear...feel free checking my blog too...
http://ieylaenola.blogspot.com/

Cik Yana said...

wah...gud luck akak...
sy jeles tgk blog akak..
agaknya bila la blog sy nk jd mcm akak ni ek..huhu..

Cik Yana said...

gud luck akak...
jeles tgk blog akak tw..
bila la agaknya blog saya nk jd mcm blog kak elia ni ek??

Blog Widget by LinkWithin