Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Sunday, May 13, 2012

Contest "Lu Kongsi, Lu Baik Hati part 2

Mari join contest siri kedua ni!

Hadiah menarik menanti anda

mari mariiii...



*terdapat sedikit perubahan berbanding syarat pada contest part 1






Syarat-syarat penyertaan :

1. Terbuka kepada semua blogger yang ada Facebook atau Twitter atau kedua-duanya.

2. Buat entri bertajuk Contest "Lu Kongsi, Lu Baik Hati part 2" by Jejariruncing.

3. Letak banner diatas serta link kan ke entry ini.

4. Perlu follow blog2 sponsors;



5. Klik link-link di bawah dan tekan butang "VOTE NOW".
(anda perlu tekan butang FB atau Twitter untuk log-in selepas itu):


fave kay poh - http://t.co/2v3KTn7K
blogger of d year - http://t.co/RuoMVOF2 Online shop - http://t.co/3V89ev1U Funniest video - http://t.co/8urhiLNF

*cara mengundi boleh refer ENTRI INI



6. Tekan butang "Share" (Fb atau Twitter) selepas mengundi. Setkan status FB atau twitter ke mode public sebelum share (kalau tak camne saya nak check kan?;p)

lihat contoh di bawah :

(facebook)

(twitter)

7. Setiap vote dan share akan dikira sebagai satu (1) peluang undian lucky draw. WAJIB share! Jadi kalau anda vote kesemuanya melalui Facebook ATAU Twitter log in , anda akan mendapat 4 peluang lucky draw. Tapi jika anda vote dan share melalui kedua-dua cara log in (fb DAN twitter), peluang anda akan lebih cerah (LAPAN peluang).

8. Tinggalkan komen di entri ini beserta :
- Link entri penyertaan
- link FB / Twithandle (contoh : @jejariruncingYa) atau kedua2nya

9. kalau anda vote DAN share tiap2 hari, peluang lucky draw anda akan lebih besar! (satu hari 4/8 peluang. dua hari = 8/16 peluang)

10. contest part 2 berakhir 13 May (Ahad) ini. contest pantas!

11. senarai hadiah akan diberi nanti. HADIAH LEBIH MENARIK dari contest sebelum ini!



Please be noted that siapa yang set their Facebook to 'private' or 'friends only' tu, saya tak dapat nak baca wall anda.
so harap korang boleh tukar setting status FB dan twitter korang tu kepada public.
bg yg join melalui FB,korang leh set terus from 'friends/private' to 'public' just for that particular post tanpa perlu re-post that link.
yelah.... kalau korang privatekan, camne saya nak tengok or check sama ada korang ada sharekan atau tak kan? ;)

PENGUMUMAN :saya akan memilih pengumpul jumlah 'peluang' penyertaan terbanyak sepanjang kedua2 contest ni
ATAU
membuat cabutan finale antara pengumpul2 'peluang' terbanyak (kalau lagi banyak korang undi DAN publish, lagi banyak peluang korang akan dapat) untuk memenangi Hadiah Utama.


p/s: jika ada sesiapa yang berminat untuk menjadi penaja bagi contest ni boleh email dengan tajuk "penaja contest LKLBH" kepada aaron_axquack@yahoo.com





5 comments:

azam said...

adoi....byknyer nak buat

Zara Rara said...

twitter-https://twitter.com/#!/Noza_z
fb-http://www.facebook.com/nora.erina
blog-http://noza2011.blogspot.com/2012/05/lu-langsi-lu-mati-part-2-by.html

join2

cintaterindah said...

dah vote..elia cantik manis..


lyanalorenza@blogspot.com

ezzamalik said...

join buat kali kedua,hari tu tak menang.heheh
http://ezzamalik.blogspot.com/2012/05/contest-lu-kongsi-lu-baik-hati-part-2.html

saya dah vote and share melalui twiiter and fb
twithandle:@eyzamalik
fb:ezza malik

ezzamalik said...

hi dah vote unutk hari kedua.
dah voted,shared,and twitt melalui fb and twitter

fb:ezza malik
twithandle:@eyzamalik

perlu entri ke untuk hari kedua vote?

Blog Widget by LinkWithin