Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Monday, May 28, 2012

Marissa Casting untuk iklan susu



Haritu my baby Marissa got a call untuk di-casting. katanya untuk iklan susu.

mujur haritu Marissa punya mood ok


kebetulan masa otw nak ke sana tu dia dh minum susu dan dah tido. so bangun tu dah ceria!


marissa happy nak di_casting.


hana pon ada disisi menemani adik tersayang.


baring relax2 dlu before dpanggil.



overall the casting went well. mujur susu yg dia nak iklankan ni marissa dah biasa minum. so masa dia suap tu siap senyum lg. comel je. hamboii.. pandainyeee si kecik ni beraksi depan camera ;)


setelah penat beraksi.. masa utk her fav past time..


tdo!! penat lettew.. ololooo.. cian dia

21 comments:

wan said...

comey je si marissa ni..

suzie rahman said...

alolo comelnya. kcik2 kna kerja. cian die dh pnt.hik3

adriea said...

olololo comelnya dia... untungnye.. kecik2 da masuk studio casting.. hehe

Cik Zeeta said...

chomellnyer bby marissa nie..
geram tgk

Atiqah Wadiah said...

heeee~comel je..kecik2 dh dipanggil utk casting..rezeki marissa :)

Nurul Daniel said...

cute sgt2...

Saya Disini said...

alololololoooo..comeinye

Ayuni said...

cute! Salam cik Elia, nk mintak tlg, boleh tak tolong komen dlm http://ladygreen3011-ayuni.blogspot.com/2012/05/jawi-malaysia-heritage-treasure.html tentang kepupusan jawi, hanya untuk tujuan pembelajaran, pls....pensyarah saya nk tgk pendapat blogger lain...

Farah Kamarudin said...

Comelllll...!!!!!!
Muah muah kt pipi.
Hugs!

baby ct said...

so sweet :)

zuwaidah said...

cutenyaaaaa

pinkcolour82 said...

comeiiiii & kiut baby tue...:-)
nak cubit PP dye

JunAina said...

Tomey2nya...sweet je bila baby tido macam tu.

izahmokhtar said...

untung elia adik beradik kan . . rezeki . . hehe .. kecik-kecik dh pndai cari duit sendiri . . try lah masuk fesyenista manja babikiko elia . . hana and marisa . . conferm menang. .

jemput jenguk my blog :

keli menari said...

rezeki budak kecik!Comel !

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said...

kalau la my niece yang masuk ==' sure memekak dan baling2 barang. haha.. hei elia,, nak email sat.. nak contact jap.. boleh x reply kat my komen kat my blog.. :)

thanks..

sangat pleasure if elia can give ur email.

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said...

haha.. kalau my niece sumpah hancus.. btw, elia,, boleh tak nak email and tolong bagi email elia kat komen bahagian blog.


carik email elia tak jumpa la pulak. jumpa ur sis punya jek..

it would be a huge meaning if elia boleh bagi email ;)

thanks .. heh

NKay Fashion House said...

olololo..comelnye!!geram nk cubit2 pipi tue..hehehe

do visit my blogshop www.nkayfashionhouse.blogspot.com

tq..(^_^)V

Mohd Sukur Ibrahim said...

comel macam saya... apakah? hehehe

Ayyman Rahim said...

Marissa comelll!

NadyaBubble said...

Subhanallah, comelnya :D

Blog Widget by LinkWithin