Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Thursday, May 24, 2012

Sesi Kepochi : Yuna & Pharrell William banyak habiskan masa bersama




gambar di atas ni merupakan print screen daripada post yang dihantar dari akaun Facebook milik Pharrell sendiri. Yuna dan Pharrell banyak menghabiskan masa bersama di studio kerana mereka terlibat dalam beberapa projek rakaman untuk dimuatkan dalam album Yuna yang diterbitkan oleh Fader di Amerika Syarikat.

Serious aii jeles tau tengok Yuna dan Pharrel ni. diorang bergambar macam member lepak kedai mamak je. padahal Pharrell ni bukan calang artis ooh.. hebat Yuna yang semakin dikenali di luar negara dan bakatnya diterima malah dipuji oleh mereka.

Yuna make us proud to be Malaysian kan? its really a huge accomplishment to break through overseas market. So buat kak Yuna,(wah..cakap bajet Yuna nak baca la blog ehkau ni?!) keep up the good work and all the best on your career ahead! Go Yuna!!!*pops confetti* yeayyy

p/s: suka sangat lagu baru(single) Yuna - Live Your Life!

Check out our Colourful polka dot skirts at http://amyamyshop.blogspot.com/



13 comments:

nuha ahmad said...

sama kak :)
suka ulang lagu tu for millions time hihihi

Cik Mizah said...

kihkih....tak kenal kejap yuna tadik....lain sangat! cantiknya kain polka dots tuuuu....hehe

belogkiter said...

jelesnya

cik ziqa said...

she is so awesome ! :)

suka lagu lagu beliau.

Shuhaida Subri said...

gediX!

keli menari said...

pengenalan industri musik di sana!

LynN LoLa~~ said...

suke dengan bakat yuna. suke jugak dengan lagu2 die, tapi kurang suke part tudung turban die skrg :(

ain dzaya said...

countdown tarikh yuna kawen..:D

"Alhamdulillah. ramai sebaya ain dah berkahwin seawal 20 tahun. Bangganya ain".

I am lil girl~~ said...

Oh yuna my kezen..one day, i will promote ur blog to her..dh lme tak jumpe dia..insyaAllah, time raya jumpe lah.. :) boleh la suruh yuna intai blog jejariruncing nie!

Elia Si Jejariruncing said...

@I am lil girl~~ really? woow.. thanks dear.realyy appreciate that

Elia Si Jejariruncing said...

@ain dzaya yeaayyy..

Elia Si Jejariruncing said...

@cik ziqa yup.. me too!

I am lil girl~~ said...

@Elia Si Jejariruncing insyaALLAH k.elia..nnti jumpe yuna,leh la sy sampaikan.. :)

Blog Widget by LinkWithin