Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Sunday, July 22, 2012

Elia Jejariruncing di Safiyya TV9 Malam Ini!

Assalamualaikum semua.

Harini hari minggu hari kedua puasa mesti masih ramai yang berada di kampung halaman kan kan kan? almaklumlah nak berbuka dan bersahur bersama keluarga tersayang...

tapi esok dah kerja. baik korang gerak balik cepat-cepat.
kalau lambat nanti jem, sampai rumah pon lambat.
badan letih driving, kaki lenguh tekan pedal,
bini/laki pot pet pot pet kat sebelah,
kete gerak lambat, sampai rumah lambat,
anak anak nak sekolah, sampai lewat sure letih dan rushing
nak buat persiapan nak kerja atau sekolah Isnin ni.


Adalah lebih baik dah afdhal jika anda bergerak pulang ke kediaman masing-masing awal sikit..

tidak akan timbul masalah-masalah kat atas tadi tuu..

pperrrrghhh.. podddahhh...

propa je Elia ni tau.. hehe..

sebenarnya saya suh anda balik awal ni sebab...


nak suh duduk depan tibi (tv) buka channel TV9 atau astro 119 tepat jam 9 malam ni..

kenapa??

ape kehey nye yoppp??

bakpo pulok??

whyy??

weishenme?

porrrrkeeeyyy???


heheheh *muka gedix+malu malu minta pelempang*


Malam ni insyAllah saya akan keluar TV
untuk salah satu slot di Safiyya yang mempromosikan butik terbaru OHB di Plaza Damas

my first ever job modelling yang memerlukan saya berposing gerak2, catwalk dan main main mata macam kuch kuch hota hei dengan camera. selalu shoot still (pegun) je.

taktau la how it will turn out. tunggu jelah camne..

hah.. jom tengok promo dia!



Waaa...dalam promo pon dah nampak ketembaman diri ni.. adoiiyaii.. malunye..

nerbes nerbes ni weeiii...


dengar kata dalam tv kita akan nampak berkali-kali ganda gems. kalau dah sedia kala gems tu bertambah2 la jadinya nanti kann?? aaa camne tu?? gulpp..

Oklah.. jangan lupa temu janji kita malam ni tau.. ;)

p/s: Mari beli dresses dan maxi yang gojes dan murah dari yang lain dengan saiz S-XL di DearPINKwardrobe!!!


23 comments:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

wahhh!all the best! Alar...cun jer, dun wolii...:-)

Atiqah Wadiah said...

tembam tulah comel elia :)

TiranaAduka said...

x sempt tgok....gi terawih.......

Mr Amin said...

Adusyhh...syg sekali X leh nak layan....time 9mlm mayB masih D masjid solat Terawih....rase2 ulangannya hari ape ye? TQ :)

Mr Amin said...

Alaaaa...jam 9 ke?time tu masih kat masjid solat Terawih...huhu...ada ulangan X rase2?

honeyz said...

tahniah... hehehe

CiK GorGeouS ! said...

nak tak nak CG kene tengok jugak...fatheen nabiLa tuh my cousin nyee pun :) hahahaha~ takde pasaL~

nadia said...

tak sempat la tgk.
balik terawih je Safiyya dah abis.

Ezna said...

tembam pon comel. don't worry dear....

arkuchik said...

comeynya elia.. hehe

mya afifi said...

saya perasan jer elia kat iklan tb9 tuh... ^^

feeza said...

ngah tgk tp tv ng0k ngek sal ujan lbt...uwaaaaaa!

Eykqa said...

akak comel sangat . cantik . you my superb model <3 sayang akak .
* haha , menyibuk je kita ni

NeenaAnuar said...

I dah terlepas nak tengok kat TV9 tadi! uhuhu... takpe nanti nak cer try tengok balik kat tonton! :D

Noor Hamizah said...

come visit my blog
www.mizahamdan.com

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Sofia tgk!!! comel!! ms tuh berselang tgk tv3 miss octopus..nsb baik nampk mula elia..hhehe..

regards,
Unsmiley

Maya Lisa said...

TEMBAM TEMBAM LA OMEYYYY >_<

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

lebih suke tgk elia yg mekap x terlampau tebal..dan lebih sesuai dgn imej muslimah.. =)

Miss Tasantek said...

kita dah nampak dah iklan elia..nnti balik malam nak tengok lah :)

Ahmad Haziq Hashim said...

ii, newbies support me http://ahmadhaziqhashim.blogspot.com/

Anonymous said...

xsempat nk tgk..

https://www.facebook.com/TudungAnggun.711

Nazri Proshopbowler said...

gud luck!!!
dari..nazri :)
http://gengbowling.blogspot.com/

Hidayah Bach said...

sweet la..manis je senyumm
(rugi apex...! eh,tetiba..)
tapi..betul la..
hehe..

Blog Widget by LinkWithin