Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Saturday, July 7, 2012

Senarai Peserta Segmen Tingkatkan Followers dan Trafik Blog




salam semua.

Buat ape je hari ni? Kepada anda yang duk rumah bosan tak tahu nak buat apa marilah blogwalking dan follow blog2 seperri di bawah ni. Mereka dah join my segmen. So kepada anda yg berminat nk jd cam diorg stay tune nnti sy buka segmen baru ye. Dah dah mari klik blog2 ohsem bawah ni







kepada anda yang nak keluar harini marilah singgah ke acara I <3 bazaar @Subang Parade berhadapan cinema MBO. Saya akan berada di booth Closets of Amy Amy harini. Booth Closets of Amy amy akan berada di sini this weekend. SABTU DAN AHAD. So kepada sesiapa yg nk jumpa Elia in person meh la jemput dtg booth kami harini sebab esok sy tak pasti lg dpt dtg sni sbb ada other appointments.



posted from Bloggeroid




kami menjual kerongsang yg mungkin boleh dipakai utk koleksi raya anda


9 comments:

nabila azmi said...

done blogwalking=)

cik wan said...

:) macam mana nak join ni

Nadhirah Ahmad said...

bnyk blog menarik!!!

Puan Simply Syeeda said...

hai!

Ain Runnia said...

alah, x sempat nak join..lame dah x bw kat sini..huhu

Mohd Lokman Bin Ramli said...

Thanks sudi promosi blog saya. ^_^

Hasfina Azman said...

nak join tpi macamne???

Wahyunie Wahip said...

thank kak elia sbb sudi promote blog saye.. ^.^

hasrul hassan said...

Terima kasih Elia ... :) semakin ramailah kenal dengan blog www.hasrulhassan.com

Blog Widget by LinkWithin