Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Wednesday, July 4, 2012

Haruman Teh Hijau Segar Mengawal Bau




48HOURS STICKY POST/SPONSORED POST. PLZ SCROLL DOWN FOR LATEST ENTRY


Mari kita mulakan entri ini dengan dialog perbualan antara dua gadis yang bersahabat baik.


A: Eh, kenapa monyok je ni? Selalu kau happy bukan main. Ada problem ke?


B: hmm.. biasalah. It’s the time of the month again *sighs*. Malas rasanya nak keluar kalau ikotkan hati bila datang bulan ni.


A: lahh.. kenapa pulak? Why do you have to stop having fun during your menstrual?


B: Yelahhh. Tau tau jelah time period ni. It’s really discomforting lah. Seriously aku tak selesa dan confident la nak keluar or do anything outdoor bila period ni. Lagi-lagi dengan cuaca panas sekarang ni. Mulalah keluar bau yang aku tak gemar tu..


A: Duhhh.. have you been staying in a cave or something?huhu..babe, kan Libresse ada keluarkan product baru diorang yang best tu.. kau tak tau ke?


B: Produk baru? Product apa?


A: Hok alohh.. Serious rugi gile kau tak tahu. Dah la ia serap segala bau yang timbul time menstrual kita, lepas tu ia mengeluarkan bau teh hijau yang menenangkan pulak tu! Perghh.. syok ohh..


B: Waa.. macam best je.. produk ape tu?


A: produk tu ada ektrak aloe vera yang bagus untuk memelihara kulit kita.


B: Eee.. yelahh.. product apa tu?!!




Haaa.. mesti korang semua pon nak tahu juga produk apa lah yang dimaksud kan tu kan kan?

tadaa...

New Libresse® PureFresh Green Tea
Sanitary pad & pantyliner
with Odor Control + refreshing Green Tea Scent!


Selalunya kita tengok pantyliner je yg scented kan? sekarang tuala wanita pon dah ada yg scented!


best! baunya pon sangat menenangkan. wahh. kantoi pulak selalu bau pad sebelum guna*kenyit mata*




Banyak kebaikan produk baru keluaran Libresse ni. Ia menyerap segala bau-bauan period yang kurang menyenangkan dan menyebarkan haruman teh hijau yang menyegarkan. Oh ye. ia juga mempunyai ekstrak Aloe Vera yang pastinya elok untuk kesihatan kulit..


Selain dari reka bentuk tuala wanita yang mencegah bocoran, ia juga disertakan dengan corak floral yang sangat cute! so takdelah bosan sangat asyik plain white je kan..



Pad dan pantyliner Libresse yang harum wangi lagi menyegarkan ni datang dalam pelbagai jenis yang menepati setiap "level" period anda. tak kira lah masa tengah heavy, light atau pon ciput or saya suka panggil 'main cak-cak' punya flow pon anda boleh kekal yakin dengan tanpa perlu untuk risaukan bauan yang kurang menyenangkan tu.





Rakan baiklah yang selalu ada untuk menyedarkan kita tentang perkara yang kita kurang sedar. *gambar hiasan*

Sejajar dengan kemunculan Libresse® PureFresh Green TeaSanitary pad & pantyliner ni, Libresse ada came out dengan this cool, fun and exciting game contest where the green tea leaf zaps away the odor monster.


Boleh lihat iklan mereka yang sangat comel ni kat -->SINI


CARA Untuk Menyertai?

2. Klik pada butang "Save the World" kat Homepage.



3. Tangkap sebanyak mana monster odor yang anda mampu dalam kesemua 5 (lima) levels.

4. Hantarkan butiran dan bukti pembelian untuk melayakkan anda menyertai pertandingan ini

5. Kalau pada masa tu anda tak ada lagi resit pembelian, klik ‘Save’ dan datang semula untuk melengkapkan penyertaan anda.

6. Hanya peserta dengan resit original Libresse PureFresh Green Tea Odor Control sahaja yang layak bertanding untuk memenangi hadiah yang dipertandingkan.

7. Simpan resit asli/original pembelian anda tu untuk pengesahan.(sebagai bukti jika anda terpilih sebagai pemenang)

8. Contest ni akan berlangsung setiap minggu selama empat minggu. Semua scores(markah) akan di-reset setiap minggu. Only participants who upload their Libresse PureFresh Green Tea Odor Control receipt will be in the running for prizes.


Bagaimana Untuk MENANG?
- Tangkap sebanyak mana odor monsters as you can in all 5 (five) levels. Hanya highest score anda akan direkodkan untuk minggu tersebut.
-Submit segalabutiran and Libresse PureFresh Green Tea Odor Control receipt to register and be in the running to win prizes.
-The participant with the highest score for the particular week will win the Grand Prize for the same week.
- He or she must upload a Libresse PureFresh Green Tea Odor Control receipt within the stated receipt upload deadline to be confirmed a winner.
-The subsequent 10 participants with the highest scores and have uploaded a Libresse PureFresh Green Tea Odor Control receipt within the stated receipt upload deadline will win the Consolation Prize.



Nak tahu apa hadiah-hadiahnya? *angkat sebelah kening macam The Rock*

HADIAH UTAMA – 1 pemenang minguan x pilihan hadiah :
Charm Bracelet daripada Thomas Sabo
Samsung Galaxy Tab 10.1 inch
Jam DKNY
Baucer percutian bernilai RM 1,500
Baucer Senheng bernilai RM 1,500

HADIAH SAGUHATI – 10 x RM100 Baucer Body Shop setiap minggu!



Jadi apa tunggu lagi? Cepat dapatkan pad atau pantyliner Libresse® PureFresh Green Tea ni dan Jom kita join contest best ni!


saya dapat kotak ajaib ni. cute sangat. siap ada tali reben lagi tau. cumil!!







Buka buka ada tulis "TOP SECRET"

terkezut mak jemah..


serrremm je bile dengar top secret ni..


waahh.. rupanya dapat sample semua product baru dari Libresse ni.. yeay!


Well said ;)

12 comments:

Cik Mimey (owner fida's story) said...

macam best je...

Nurul Daniel said...

nk cuba la libresse ni..

Sue-Rya Qistina said...

produk libresse mmg best!

nn lylyn said...

xpernah lagi guna libresse ni.. aritu dah pegang dah nak amik..tp xjd.. amik yg slalu guna je

reenapple said...

hurm.. bukan ke dah ada yg scent tuala wanita punya?? dah lupa jenama apa but rasa dah ada but tak guna pun.. lagi prefer yg biasa pakai..

#susah nk ubah old habit..

nadzirah sofia said...

klu tge period tu ada bau camne ek?*tetiba nak tau jugak*

Adrina Adi said...

hi elia. love to read your blog.

cuma nak tegur sikit. lately entry kurang menarik dan menyengat la. banyak sangat iklan dan contest. rasa boring sikit.

just my 2 cents ok. peace!

Cik Yatt said...

kite suke pantyliner die..he

Misz Mieza said...

Yeah! Harus cuba! ^_~

leylariff said...

libresse memg ohsemmm..

FazeraFarhan said...

wah.. nak beli nak beli :D

NadyaBubble said...

Libresse best ! No doubt ;)

Blog Widget by LinkWithin