Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Friday, July 27, 2012

Menarik : Snow Globe yang unik


Selalunya snow globe ada santa claus dan dipenuhi snow kan?

tapi snow globe dibawah ni lain dari yang lain...

jom cek cek cekidaud!!


dalam botol mentol






bak kata Harith, "Haluussss..."



khas untuk Halloween



boleh bagi kat boss nih ;p







Ololooo... Lilo n Stitch!


Cantik kan??

anda di antara pembaca yang minat kumpul snow globe ni?

p/s: PROMOSI HEBAT SEMPENA RAYA (klik gambar untuk maklumat lanjut)

campaign image

campaign image

campaign image

8 comments:

zatie said...

comel..:)

ArELeEz said...

nk kata minat tu x la jugak.. tp, mase zmn skool dulu klu kwn2/kwn spesel selalunye akan bg snow globe as besday pressie. kenangan2.. ;)

Anonymous said...

kat mana yer nak dapatkan snow globe macam ni?

cik nanad said...

yang ikan tu comel..:)

lepakk said...

Yang nak bagi kat bos tu menarik, sebab paper hancur penuh kat kaki dia haha..memang menarik...

balimbang.com said...

Assalamualaikum..Salam Ramadhan & Selamat Berpuasa...cantik..

Atiqah Wadiah said...

comelsss :)

Ezna said...

uniknya!!!

Blog Widget by LinkWithin