Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Saturday, July 28, 2012

Kids and Toys : Blok bukan Blog




Assalamualaikum Elia,
Apa khabar?..bila saya baca entry Segmen Kids & Toys dalam blog JejariRuncing ni terus rasa nak join segmen ni gak..hehe..so sy attachkan gambar aksi anak saya dengan toysnya..


Cerita aksi pertama
– Puas hati aku dapat sepahkan blok ni.




Cerita aksi kedua

– Ish, apa la dorang ni pasang tangkai ni tak betul la..meh sini nak buat balik


Waaa... tq kak sebab sudi berkongsi cerita dengan kami semua.. kepada anda yang ingin mengikuti kisahsi kecik comel ni, ini link blobeliau-- www.ceriteracinta3souls.com


Selain daripada itu, Celcom dah umumkan HADIAH UTAMA untuk Whatchuwant.. 

untuk memenanginya anda perlu meneka apakah hadiahnya..



Agak-agak boleh teka x menatang apa ni? kalau tak boleh ni clue yang diberi:

.      It’ll make you go “Wheeeeeeee!”
2.      Hello social life!
3.      Instant confidence booster.
4.      It’s a super awesome prize!

kttak cukup clue? nak clue lagi? Click on http://bit.ly/WCWGrd setiap hari dari 23-29 July 2012 dan lebih banyak persoalan akan terjawab. Korang juga bole teka di Twitter dengan mengunakan hashtag #PeekWhatchuwant atau via Facebook 

ketahui jawapannya pada 30 July!

3 comments:

Ezna said...

unik segmen ni. err err alia tak sabar nak kahwin eh? hehehe...moga ke arah itu yer...

Atie said...

Wah syoknya bila Elia sudi pilih aksi anak akak tu utk disiarkan dlm entry ni..terima kasih banyak dear..Selamat Berpuasa:)

NadyaBubble said...

Pipi dia tembambam :D

Blog Widget by LinkWithin