Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Sunday, March 27, 2011

Elia baca Maskulin?

Majalah Maskulin bukan untuk lelaki je ke?





abis, kenapa Elia baca majalah maskulin? adakah Elia dah bosan jadi pompuan dan nak tukar menjadi seorang yang maskulin atau cuba menyelami hati nurani lelaki maskulin dan kacak?(wah..saje je tambah kacak tu..hehe)


tekaan anda semuanya salah.. sebenarnya saya beli Majalah Maskulin ni sebab...


jeng jeng jeng...




tadaaa... muka My Incik Apex keluar front page Maskulin edisi April 2011!


jom selak-selak...









rasa macam tak percaya pon ada. kalau korang nak tahu MIA ni memang minat sangat baca majalah Maskulin ni. penuh kat rumah dia. dulu(lama gak la), pernah sekali tu saya tengah belek2 majalah Maskulin yang dia baru beli.. pastu saya cakap..

"Apalah yang u suka sangat baca magazine ni.. dah la model lelaki kebanyakkannya melayu.. nape you berangan nak masuk pertandingan lelaki maskulin tu ke?"


"eleehh.. takdelah.. u pompuan u mana tahu.. banyak tips berguna tau dalam ni.."


"eelleehh.. yeke? gambar lelaki dalam ni leh tahan gak ek.. ensem2.. kihkihkih"


"hek'eleh.. org baca isi, dia tengok lelaki pulak.. tengoklah nanti.. mana tahu lepas ni muka i lak masuk maskulin.. u tengok la puas-puas.."


"bweeekk... perasan.. u pandai ke posing? aacee tunjuk sikit"

*scene seterusnya korang pikir la sendiri*









eleleleeleleeehhh... bukan main lagi dia ni ek?


tapi lepas baca artikel dia, saya agak terkejut plus terharu bila baca part kat bawah ni..








owwhh..buat susah-susah aje.
so sweet~!!






Kalau korang nak baca lebih lanjut tentang KFCM, trivia, background dan sebagainya belilah senaskah majalah Maskulin sekarang!





p/s: yang pompuan tu buat2 macam kononnya belikan utk adik lelaki atau abg..
cover line baekk punyeer ^^,

41 comments:

ila said...

patut la bce maskulis ade boyfren dye
heheh

Nurul said...

nak suruh suami beli la..hehe

NaDia CoMaNeCi said...

yg sebenarnya kan..sy xdelah minat sgt dgn MIA elia tu..tapi sy minat dengan elia n of course jejariruncing..hikhik

lepas ni u jadi cover Remaja/InTrend plak ok Elia.. ;)

amalin said...

hehehhehehehehe....so sweettttttt....=))))

amalin said...

so sweettttttt....=))

neyra shazeyra said...

ada tgk td hehehe

cik ida said...

sy dah tgk magazine ni yesterday @ hospital..wah..so sweet la your incik apek..pengsan jap..*toink...

❤ C!K MAZ's❤ said...

wah dah makin glamer kau orang sekrang ni...hehe

cikcleopatra said...

hahaha..so suweet kan..reti gak si apex tu berposing ek.keke.

Izyan Masri said...

OUH TIDAK.SANGAT UNTUNG KAK ELIA.JELESH.HAHA :D

nur aneesa said...

sweet quotes khairulfahmi tentang kak elia :)

mojako_ila said...

wah..syok nye dpt bf yg romantik ni..siap puji2 lg dlm mjlh.. :))

hanikhairani said...

hahahahhaa terbaek!!! nak beli gak ah hehe ;p

Kembali Senyum said...

ngehngeh
apek muke jepun

Kancilbiru said...

ha ah akak tgk magazine..tgk fahmi dah macam pelakon korea pun ada...ekekee...

all the best for both of you dik..:)

SITI NURSHAHIDAH BINTI ALI said...

waahhh...akhirnye kuar jugak muke die...

Mama Zharfan said...

glamer tu :)
me pun suka gak beli maskulin sbb byk contest besh heheheh

Embun Pagi said...

firstly ..sori sbb copy gamba u sekeping dr blog ni tanpa mintak izin u... but dun wori xguna utk perbuatan yg tidak2..;p
hanya utk kegunaan entry sy yg ini :

http://qasehmarissa2.blogspot.com/2011/03/wohoooomimpi-khairul-fahmi-cm-hokeyyyy.html

MerLe said...

kena beli satu ni..utk adik laki yg tecik tu..hOho~

faa rosli sulaiman said...

nak beli!

maisarah sarah said...

wah tercapai hasrat kfcm nk msk maskulin.hehehe...
by the way elia sweet sgt pakau tudung (^_^)

Muhammad Khairul Fahmi said...

wahh sis elia..lps ni incik sis elia ble tembusi dunia permodelan lar...
ada bakat..hehe...=)

^^nu[dd]yra^^ said...

boleh x nak gedik2 g beli jugak??hehehe

pwincess Lov3y dOv3y said...

wah ade gambar boypren dyer rpenyer,,,

diari hidup said...

boyfren die msk maskulin rupenya....bila boyfren aku nak masuk maskulin ni...hahahaha

Najlaa 'Aqilah said...

comelllllll gilaaaaaa! waah. sweet! kalau ada boyfriend camni memang tak cari lain dah la. haha

Wan Eyla said...

u brtuah syg :D
i'm hepi for u !

AyinAyob said...

sangat suweet lah tu kan. grrr. ni saye jeles! huhu. best nye siap bagi penghargaan macam tu. kak elia sangat bertuah lah kak.

nabilahsyahira said...

kak elia: nanti masa kawen, bole lahh buat hantaran majalah2 yang ad muka incik apek akak kann ? hehe

fiezah solehah said...

sis, DARA bln April dah beli lom???
Apex pun ad juga kan =)

ainzoo said...

Sangat santek okeh awak pakai tudung... Sp sweet...Semoga berkekalan sampai bila2..Amin

Kawe sokmo g blog demo, tapi tok ghajen nok tingga jejok... sajo jah tupe baco blog2 ore laing...gapo tuh deme ni oyat? blog jale2 ko gapo namo tahhu? tapi, ari ni, segho nok tingga jejok plop.

semoga kekal ke jinjang pelamin & bbhagia ke akhir hayat. Amin

Mira Amirudin said...

uishh...so sweet! ;)

Ain said...

hihi...apex jadi cover???mcm nak beli je...tapi nanti abg saya persoalkan pulak...hahha...yg pnting saya akn cuba dapatkan jugak maskulin ini...=)

shiori_LA said...

Elia he looks nice in that magazine

azerina masri said...

:) serius ke elia pakai tudung
congratzz!!! welcome to da club
sy doakan elia ditetapkan hati selamanya. insyallah ;)

ZaTiE AsHaR said...

sy dh beli dh...hensem nyer KFCM... eh2..terpuji pulak..hihi.. ;P



p/s : elia bila pulak nk muncul dlm majalah..remaja mybe...=)

zuwaidah said...

all the best sis
psstttt....encik apek berbedak...cantikkkkkk mak sukaaaaa

awan[is]cloud said...

err . ble plak apex nak msuk majalah cina ? hehe . papepon . moga kak elia bkekaln ngn dia :)

Nuroll said...

;)! kak pun beli jugak...sbb entry awak punya pasal... jgn marah.. http://mummyameer.blogspot.com/2011/03/bukan-elia-sahaja-baca-maskulin.html

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

siyes muke KFCM mcm artis korea!

pariparibiru said...

smuge berkekalan.. xyah hirau apa 0rg nk kata.. urm, kak elia.. sile2 la visit my pages, xseberapa p0n.. but i still need the supp0rt! heheh...

Blog Widget by LinkWithin