Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Monday, March 14, 2011

Senarai Peserta Jom Jenjalan Dengan Jejariruncing

Perrghhh.. memang tidak disangka-sangka.. Contest sulong saya mendapat sambutan yang sangat menggalakkan. penyertaan 50 orang dalam hanya masa 2 jam. nak sangat buat contest, hambek kau tidur semalam dekat kul 4pagi sebab buka blog mereka ni satu-satu, jawab soalan yang diajukan,serta blogwalking sambil menilai siapa yang layak menang.



ramai yang kata "kenapa tempoh dia singkat sangat?"

dalam tempoh 2jam tu pon dh lebih 50 penyertaan saya kena go through satu per satu. sampai sakit-sakit pinggang dibuatnya. tapi takpe. berbaloi-baloi sangat rasa sebab banyak benda yang kita dapat dari contest ni.

personally saya rasa dengan buat contest ni, dapat mengeratkan hubungan antara bloggers. sebab kita ada komunikasi 2 hala. sebelum ni mungkin peserta pernah komen kt my blog tp saya belum berkesempatan nak jengah blog dia. now bkn je jengah, siap boleh bersoal jawab lagi.

selain tu boleh tingkatkan lagi prestasi blog saya sebab dengan contest ni kita leh tahu apa kelemahan n kekuatan blog kita. ada beberapa tips yang berguna gak yang berjaya dikongsi.


Korang bayangkanlah sorang bagi lebih krg 3 soalan. macam-macam soalan yang keluar tapi majoriti tanya pasal kawin. haa...ada banyak versi jawapan saya. ada sesetengah tu saya bg jawapan cliche n ada jugak yang terlepas juga jawapan yang sebenar.. sesiapa nak tahu apa jawapan elia, gi lah blogwalking ke blog2 dibawah ni.. Enjoy ber-jenjalan dengan jejariruncing ye!






1.http://www.ninamustaffa.com/2011/03/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

2.http://aynayobpunyebelog.blogspot.com/2011/03/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

3. http://hakimlifeisastory.blogspot.com/2011/03/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

4. http://mohdsukuribrahim.blogspot.com/

5.http://iniblogke.blogspot.com/2011/03/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

6.http://abc123-inibelogsaya.blogspot.com/2011/03/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

7.http://zahirulonline.blogspot.com/2011/03/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

8.http://ohsolovenajwa.blogspot.com/2011/03/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

9.http://sophieeliscape93.blogspot.com/2011/03/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

10.http://faafeefoo.blogspot.com/2011/03/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

11.http://www.liyanaa.com/2011/03/jom-jejalan-dengan-jejariruncing.html

12.http://nadiahabdah.blogspot.com/2011/03/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

13.http://melo-jieha.blogspot.com/2011/03/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

14.http://atahthesarjana.blogspot.com/2011/03/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html
'
15.http://dillaroslan.blogspot.com/2011/03/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

16.http://alcyone-e77.blogspot.com/2011/03/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

17.http://miraamirudin.blogspot.com/2011/03/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

18.http://cerita-al-kapoune.blogspot.com/2011/03/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

19.http://peplegerldiary.blogspot.com/2011/03/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

20.http://mizaien.blogspot.com/2011/03/jom-jejalan-bersama-jejariruncing.html

21.http://akusukemenulis.blogspot.com/2011/03/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

22.http://missina08.blogspot.com/2011/03/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

23.http://zatyarifin.blogspot.com/2011/03/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

24.http://kupunyabelog.blogspot.com/2011/03/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

25.http://hanchrysanthemum.blogspot.com/2011/03/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

26.http://ftnnhzqh.blogspot.com/2011/03/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

27.http://jaa64.blogspot.com/2011/03/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

28.http://nshuhailahz.blogspot.com/2011/03/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

29.http://fatihah-pggurl93.blogspot.com/2011/03/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

30.http://liyana-marzuki.blogspot.com/2011/03/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

31.http://willbebiteyoudarl.blogspot.com/2011/03/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

32.http://loveiralicious.blogspot.com/2011/03/jom-blogwalking-bersama-jejariruncing.html

33.http://raihanahmohddin.blogspot.com/2011/03/jom-blogwalking-bersama-jejari-runcing.html

34.http://muhdhafiz.com/?p=386

35.http://cukupindahhidupini.blogspot.com/2011/03/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

36.http://aiensisepet.blogspot.com/2011/03/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

37.http://hlovateesha93.blogspot.com/2011/03/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

38.http://nadiacomeneci.blogspot.com/2011/03/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

39.http://semutsengal.blogspot.com/2011/03/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

40.http://roseskalerful.blogspot.com/2011/03/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

41.http://lurvingmaself.blogspot.com/2011/03/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

42.http://baxx201beattraxx.blogspot.com/2011/03/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

43.http://myblowie.blogspot.com/2011/03/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

44.http://fahmiberdiridisini.blogspot.com/2011/03/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

45.http://cikeylaslifenluv.blogspot.com/2011/03/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

46.http://eamienornatsha.blogspot.com/2011/03/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

47.http://norshafizamohdrosli.blogspot.com/2011/03/post-111-jom-jenjalan-dengan.html

48.http://cikeylaslifenluv.blogspot.com/2011/03/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

49.http://fareesza.blogspot.com/2011/03/jom-jenjalan-dengan-jejari-runcing.html

50. http://lensajingga.blogspot.com/2011/03/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

51. http://fadilahrahimstories.blogspot.com/2011/03/assalamualaikum-so-heyyy-whazzup-hee.html

52. http://cikfaten.blogspot.com/2011/03/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

53. http://secantikmanis.blogspot.com/2011/03/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

As for the TOP 3 pemenang saya belum decide lagi. banyak pulak yang berjaya di short-listed. semua yang best2.nanti ada masa nak pilih yang betul-betul the best. pening dah kepala blogwalking semalam. tapi best. so, korang tunggu ye entry pasal pemenang top 3 atau mungkin lebih(waaa..) akan di update kelak.

41 comments:

Muhammad Khairul Fahmi said...

wahh...sambutan y bgus..next time jgn lupa bt contest lg yew sis..hihi..okayy

unknown girlz said...

hehe..tahniah la..
dh terbukti ramai peminat ni..

:D

*xsbr tggu keputusan..take ur time-lah~

norfadillah said...

yeah... saya no 15... =)..

ala, nape elia tak terlepas jawap tue kat blog saya..
hehehe...
btw, than's dear...

cik faten said...

blog saye xde un kak elia... semalam sebelum pukul sepuluh malam saye ade post link kat blog akak... sob!!! sob!!! sob!!
http://cikfaten.blogspot.com/2011/03/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html#links

Mohd Sukur Ibrahim said...

wah..terpilih..xsangka..
anyway xsangka hati u baik..
ni bukan ayat bodek..haha

Mira Amirudin said...

entri saya teramatlah simple... taip sepantas yg mungkin malam tadi..gara-gara takut contest ni tamat.huhu
hope elia boleh pertimbangkan...hehe
btw,thank you so much elia!! terharu bila ada link mira di atas ;)
the lucky 17! ;)

twinkle twinkle said...

ramainyaa :D

Elia Si Jejariruncing said...

Cik faten: owh sy terlepas pndg la tu.its ok nnt I buh ur link k. Jgn nangis.hehe

Sukur: xde hal la.. Aiy, u igt I nk jahat ke sbelum ni?huhu

cik faten said...

heee... macehh kak elia... mmuaxxx...!!!

MINNAYU said...

wwaaa...sedey...cik jejari ade wat contest ek smalam...
rugi diriku x bertandang malam tadi...kerna bz ngan badminton..*eceh..padahal tgk tv je pun..*...
next time buat lg ek...leh jengah smbil joint...huhu...:-)

♥yaya budak suka embun♥ said...

bez nye...nnt wt la lagi..nak gak join :D

NabilahAsyiqinAshari said...

hye sis ! thx jwb Q from neb. actually yg pasal comments tu. akak buat la 1 scroll box khas dekat blog akak yang ada comments from your fans. senang fans nak baca and well, we know more about you.

Fadilah Rahim said...

saya pon xde :((
huahhh.
link sy xde tajuk sbb tertekan publish time type :(
tp sy buat awl daa :(

http://fadilahrahimstories.blogspot.com/2011/03/assalamualaikum-so-heyyy-whazzup-hee.html

faa rosli sulaiman said...

i like number 10~!

thanx thanx

^,^'

NUUR AN NOR said...

elia...dtgla jenguk belug nuur yg tak seberapa ni. nuur ada buat entry sikit pasal ketinggian apek. hehe..kalau sudi, dtgla yer..

http://amyno-amyno.blogspot.com/2011/03/khairul-fahmi-acha-mana-paling-tinggi.html

jaa64 said...

thanks elia sudi baca n komen my post (^_^)

i'm number 27..sudi2lah baca bagi yang lain k..

cik faten said...

macehh kak elia.... lambat un xpew... janji ade.. yeayyyyyyy!!!!

NUR FARIZA UMAIRA said...

thanks,elia sbb sudi support my blog.. wow!! pkl 4 pg br tido?? xde claz ke pg td?? cian dia, smpai sakit2 pinggang ye..

aii ros warna-warni said...

kak,followla blog saya..hehehe
n bagi pendapat akak pasal blog saya..hehe..thanks!

http://roseskalerful.blogspot.com/

Han Alfi said...

Han alfi nombor 25 ...! :) come2 singgah my blog..

thank you elia :)

nick_riena said...

huhuhu..sedey ny..i xth u wat contest smlm..rugi ny x on9 smlm...
next tyme hope dpt join la ur contest ;-)

Liyana Lunia. said...

baruuuuu dpt baca blog :") tq eliaaaa sbb menjawap dgn teliti HAHAHA

Esya Natsha said...

yeah...happy yaa...terima kasih kak Elia.....saya dapat no 46..asalkan saya cukup happy....^_^

ShaZa's said...

huhuhuhu..blogwalking and aisehhh suda terlps la contest awak buat. Anw, i'm ur follower already hehehehe. Next time ade contest lg,blh la akak jooin lak hehehe

Wan Eyla said...

cpt lorh bg kputusan..hehe

mieyra~^-^~ said...

terlepas la plak contest segmen ni...huhuhu...

the owner of: http://inspiredteddy.blogspot.com/

사이트 ✻ romlah said...

waaaa ;) mekaciiihh akak . suka sokmo bil blog terpapar ;))

AyinAyob said...

thanx listed mine :)

♥sophie♥ said...

tengs sys :)

~aLcyOnE 77~ said...

http://alcyone-e77.blogspot.com/2011/03/tengs-kak-elia.html

kak elia!read diz entry!pliiiizzzz............

AyinAyob said...

kak ELIA!!!!!!!!

just noticed. akak cakap
"saya tidak menghalalkan sebarang gambar yang diambil dari dalam entri atau blog tanpa meminta keizinan saya"

i did that. too many times. amek banyak gamba akak without your permission. sorry sangat sangat. T_T

waaa!!! sorrry.......

secantikmanis said...

kak elia, url sy xde pun

Riha NCL said...

Elia: akak terlewat tau tentang contest ni, kalau tak, akak memang nak join!

anyway, congrats sebab dah mula 'berhijrah'. harap istiqamah. dugaan dan godaan akan selalu ada, itu lumrah.

S@R@H said...

hehehe...rugi x dpt join..nak ajak jalan2 kat blog sarah ni...
http://mrsafaizal.blogspot.com/2011/02/avail.html
thanks..

Muhd Hafiz said...

Yeah , saya ada! :D

Anis Adila Aris said...

saya tak sempat nak join contest itu..
tapi saya ada buat something untuk kamoo..

http://akuqute.blogspot.com/2011/03/untunglah-jadi-popular.html

chii said...

hehe,,agaknya kalo masa panjang lg diberi..mmg jenuh gak la nk tgk satu2 kan..

pape pun..gud luck pd semua :)

blasahje said...

hu3..miss elia tak kawan ngan kita ke?cedihnyer..he3..actually saya punye blog baru lagi..lum ade ape2 pun sgt la.baru je nak blajar2 buat blog mcm miss elia n yang lain tu...geram tengok orang lain punye template yg cun gile..bleh bagi tips x?

Izyan Nasuha Masri said...

nanti buat banyak2 lagi.nak join :D

fullmOon said...

i nak join,tapi lambat buka blog lah..uhukk...

takde rezeki npknyee..hurm,takpe lah...=(

sudi2 lah lawat blog saye yg tak seberapa ni ye..

www.wazez.blogspot.com

ps: i penah mimpi i jumpe elia and apex tau...huhuu...^_^

Syud Wada said...

akak , hope akak sudi baca ni :

http://thelittlesyudsays.blogspot.com/2011/03/khairul-fahmi-che-mat.html

ps : entry tu bukan salah ibu mengandung tauu .

feel free to read keyh akak omelomel :)

Blog Widget by LinkWithin