Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Saturday, March 12, 2011

Busy Day 2: Wawancara di TV Al-Hijrah

Salam sejahtera semua..

firstly nak minta maaf sebab lama sangat masa diambil untuk update entry ni. ni kira sambungan yang Bz Day part 1 tu la kan..


Ok kali ni malas nak taip panjang-panjang.. korang layan je gambar-gambar ni boleh kan?









Pada waktu ni kami baru je lepas shooting kat Sri Pentas.. abis tu terus pecut gi Pejabat penyiaran stesen tv baru TV Alhijrah yang terletak bersebelahan Masjid Negara dan Pejabat Jakim. kebetulan masa sampai tu ada satu pasangan pengantin ni baru nak masuk. mungkin nak akad nikah la kot..




:: kelas akak ni siap buat peace kt kitorng lagi ::







sampai-sampai kami dibawa oleh salah seorang wakil dari TV Alhijrah . kami diperkenalkan dengan sebahagian pekerja dibalik tabir, krew-krew, dan orang kuat stesen tv tersebut














sambil berbual dengan seorang yang berpangkat Dato' (sorry i lupa nama dia ;p), kami dihidangkan dengan juadah ringan.





selepas selesai berbual dan bersoal-jawab, kami dibawa ke bilik rakaman. Wawancara yang dibuat adalah siaran langsung untuk rancangan "Assalamualaikum".






:: Sebelum diwawancara ::





" Live in 5, 4, 3, 2.....one~! "














Sebaik selesai rakaman. kami dikejutkan dengan "suprise-advance-birthday-n-congrats-cake" dari pihak Al-Hijrah..






























sebelum kami berangkat pulang...






:: rakaman slot exclusive soal-jawab bersama Khairul Fahmi ::





then... before betul-betul berangat pulang...





sebelum betul-betul-betul berangkat pulang....






dan sebelum betul-betul-betul-betull berangkat pulang....





kami bergambar untuk kenangan.. haaa... now dah boleh balik





Sedikit tanda mata diterima dari TV Alhijrah buat kenangan...





Kesian org tu.. penat ye?? this is just a beginning... makin lama laagggii sebok dan makin penat... i just wish he will take it easy and take good care of his health... k la.. kata xnak tulis pnjang-panjang.. ishk3.




17 comments:

e z z ah said...

akad nikah la yang.
angkat nikah pulok,
hahahah~

:)

ceotgilalensa said...

hehehehe. bz tu~~~~

Elia Si Jejariruncing said...

ezzah: hahahakkss..tu la taip laju2 then xbaca blik cmtu la jdnye..k k dh edit dh..thanks ye

Fyka said...

hahahaha comel jer...
sempat lg tuh wat peace..
eh eh yg buat peace tu pengantin ke??

Elia Si Jejariruncing said...

fyka: aah..pengantin..dia nmpk i amik gmbr dia dr dlm kete..trus bt peace.hehe..termalu jap saye

nama.aku.lynn said...

sweeettt sprti selalu uollss..hehhe..
anyway,take care ok both of u..=)

izz3™ 2011 said...

elia..kim slm kt abe apek :)

qiqi said...

hey.r u already wear hijab now?
sweet ^_^

twinkle twinkle said...

waa,,kek tu nmpk menarik ;D

budak adab said...

kak amna tu senior sy..pengacara yg pkai tudung tu

♥yaya budak suka embun♥ said...

hihihih..dua2 comey jer....tapi mmg jelas nampak ke'bz'an di wajah :D

mc ya said...

miss elia, agk2 u, en.apek ad bpe bnyk jrsi mlaysia 2??
sbbnya kbnyakan pic dy, msti dy pkai bju sma..
(dh mmg 2 idntti dy kn)
mmg untg la en.apek, xprlu bsush pyah pk nk pkai bju mna
hakhakhak...
scra xlgsg, miss elia xkn btndak sbg prunding imej beliau kn?kn?kn?

Biela Yusoff.. said...

emm..nice...suka2...alhmdulilh akhrnya hari nie biela dah follow akak...baru dapat..suka baca blog akak ....biela dapt tau blog akak msah juara FF suzuki baru2 nie...biela suka sgt...saat2 perkenalan kak ngn khairul fahmi pon biela dah baca..nice..huhu...

zalilah zait said...

akak jom terjah blog nie

http://norzalilah.blogspot.com/2011/03/boleh-ke-x.html?showComment=1300064300648#c6185447469553742918 :))

Roseman said...

blog ada umph.. keep it!

Roseman said...

blog ada umph! keep it!

My life said...

rindu kak elia..lps jmpa smlam..asyik teringt je kat akk...hehe

Blog Widget by LinkWithin