Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Wednesday, March 23, 2011

Kami gadis srikandi TRW!

Sebentar tadi ada seorang gadis comel sent me a message through my FB, forwarding a link..

bila buka tetiba rasa agak terkejut+terharu dengan coretan di portal rasmi TRW.




antara coretannya " Kini perkembangan sihat ini menjadi perhatian ramai peminat bolasepak Kelantan, kehadiran srikandi pemain Kelantan telah menyerikan lagi suasana perlawanan Kelantan. Lontaran senyuman mereka kepada si suami atau pasangannya membuatkan segala kepenatan beraksi bagaikan hilang bersama rembatan bola. Keayuan mereka turut membuatkan penyokong seolah-olah ada tempat untuk menyejukkan mata atau hati yang kekadang panas dengan aksi perlawanan. "

"
Terima kasih kepada srikandi The Red Warriors yang menjadi penyokong ketiga belas dan sebagai "tonik kuat" para pemain memburu kemenangan untuk Kelantan atau sebagai tempat berkongsi kekalahan. Kemunculan anda memantapkan lagi aura sokongan dan sorakan padu kami yang bergema di dalam stadium manakala sorakan anda bergema dalam hati para pemain. Jangkaan peminat tentang penurunan aksi Norshahrul Idlan Talaha dan Shakir Shaari selepas berkahwin kini ternyata meleset setelah mereka berdua membuktikan mereka semakin bertenaga di atas padang."

sila ke link untuk membaca selanjutnya..
http://www.theredwarriors.com/index.php?option=com_content&view=article&id=803%3Aperansang-semangat-pemain-the-red-warriors&catid=903%3Aberita-kafa&Itemid=100068


RALAT : Saya ingin memohon maaf diatas kesilapan di entry sebelum ini.. terdapat sedikit salah faham dan kesilapan maklumat (dari my informer)yang saya terima tentang gadis berbaju kelabu dalam gambar tu. its NOT INDRA's wife. instead it's wan's gf.. segala kesulitan amat dikesali.

21 comments:

nuraien said...

bestnye kan...
sker kat awk lia..=)

saperakue said...

tonik yang paling kuat~~

CC@Sheila said...

teruskan pakai tudung... cantik sgt...

siti rohani said...

kak elia.. spew ek yg post uh?? hehehe..

siti rohani said...

kak elia.. spew yg post 2 ekk?? heheh..

Izyan Masri said...

HAMBOII,KEMAIN JADI SRI KANDI DIA YE.COMEL :D

nadya chew said...

pembakar semangat kut! trw the best!

red colonies said...

semoga kelantan terus maju dalam sukan bola sepak..dan menjadi nadi bola sepak negara

Petite Cherie said...

Hehe you look so happy Elia!!

aNaYaNa said...

waahh..kita yang baca ni pun rasa terharu jugak..hehe..

ZaTiE AsHaR said...

elia tak pernah lekang dgn senyuman..manis... suka sgt tgk ur pic...=)

Md Nor Zariera said...

a'ah...tu beautiful jannah...makwe nurul azwan roya

me n him said...

akak, pkai pb eh...
cntik bdan.
sungguh.!
cantik.
figure cantik.!

❤ C!K MAZ's❤ said...

hai elia...^_^..
kejayaan seorang lelaki adalah kerana perempuan....semoga sentiasa menjadi penyokong setia KF...hehe

kalau sudi jom singgah blog sy...salam kenal...

NOOR FATIN said...

manisnya!! :)

JHaZKiTaRo said...

salam kenal.. rajin2, ziarahlah blog hamba (AKU SEBUTIR PASIR) kalau nak baca pengalaman hamba travelling ke 45 buah negara.. :)

ellisa said...

eliaaa diet eliaaa. u so so chubby now. hehe.

(say this with good intention yaw)

ellisa said...

oh btw, dun get me wrong ok. i dun wanna let u down ke ape. but i used to see how attractive u r back then when u r thin n skinny. so yeah. and i read a comment from apek's fan saying dat ur not up to his standard and all. so it kinda make me angry cos i know dat ur very pretty in person (both inside out). so yeah.. just as an advie yeah. hehe. dun take it wrongly

srikandi cinta said...

bestnyer..huhu..
eh, mai la ke blog saya ..
blog saya simple jek.. malu la plak.. :(

huhu..nice to meet u here :)

A.N.Z.A.R.T.I.K.A said...

Salam.
Cik Mia tak beli majalah maskulin bulan ni ker?cik apex jadi cover

A.N.Z.A.R.T.I.K.A said...

Salam
cik Mia tak beli majalah maskulin bulan ni ker?
apex jadi cover

Blog Widget by LinkWithin