Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Friday, March 4, 2011

Hana Bobot dan Comot

heyyooww... sorry lama tak online.

at this moment saya tengah dalam bas dari bank negara ke putrajaya untuk kedestinasi seterusnya iaitu ke kementerian kewangan. kitorg ada class trip under subject banking operations.


kenapa elia macam lari tajuk je ni?

ok.ok.. sila ke€mbali ke pangkal jalan..

sebenarnya nk cerita sal my lil sis, baby hana.
she just turned 1 masa 28hb feb haritu. mujur dia tak lahir on th 29th.. kalau tak 4 tahun sekali la celeb birthday..

so sempena bday dia ni nak sajikan korg dengan gambar comel dia makan ais krim which is one of her favourite snack(kon ice cream tu).






kalau buat ice cream cuba kau tayang depan dia.. cepat je dia grap n makan dengan bahagianya..



tengok lah si comot ni.. cam kak ngah dia je mkn ice cream comot2. biasa la org bibir kecik ni.. kiukiukiu




taktau la tetibe la dia lefthanded lak. bkn saya ajar ye..







gigi baru 4btg. 2 atas 2 bwh tapi makan tak hengat2



tapi bila org sebut.."nakkk!?"

pandai je dia offer org makanan..

bagus2.. good girl adik kak ngah..

23 comments:

MamaEma said...

hepi bufday baby hana

BabeNazeeha said...

comelnye..hehe..nak jugak la ice cream tuuu...hehehe..

Ain Jia Zainudin said...

nice la sis.. comel bdk tuu..

Kancilbiru said...

alolo...comel betul...

DoubleJerk said...

wahh..ade adek kecik lg..best2..hehee..comey2..

DoubleJerk said...

wahhh..ade adek kecik lg..best2..hehehe.. comey2.. :)

nuraitul said...

elia, kalau besday dia 29/2, bukan setahun sekali dia smbut besday..tp 4 tahun sekali tau..typo error ek..huhuhu
btw, hana tue serious comel sgt..

Nur @n!sa said...

hehe comel2..
apy bfday c comel..
:))
sweet..

Ninie@Aini said...

comey jerr baby hanna...
mata bulat mcm sis dia..!
lorhh..baru je pergi BNM on 21/02...sekali dengan student uitm melaka kat sana..
also academic trip..ngeeee ^___^
kalau sama tarikh mesti dapat jumpa kak elia..kan3 =D

liyana said...

alololo...

Syue Mustafa said...

Happy belated birthday Hana. No wonder ler hari ni ramai orang kat MOF. Rupanya Cik Jejari Runcing kita pun ada. Kalau tau tadi pergi sambut kat lobi. :)

zuwaidah said...

happy belated birthday from auntie zu

fara_farez89 said...

hahhahha..alololo...comey nyee.....hye elia buat ape kat pejabt saye tu...jumpe pm yeaa....hahaah

cik gege said...

comelnya.. geram tengok.. nak pinjam hana boleh....=)

cik gege said...

comelnya.. geram tengok.. nak pinjam hana boleh....=)

Elia Si Jejariruncing said...

Nuraitul: opss silap taip.thanks sbb tgor:p

Elia Si Jejariruncing said...

Syue: ada academic trip.. Td rmai gk kt lobi mof tp xde pon yg tgor. Huhu

Fara: sy dtg nk jumpa awk la.. Huhu

Wan Eyla said...

kui3...cutenye dia..hehe...btw,sis elia..i think gaya rmbut 2 x sesuai ngn awk..nmpk awk lbh tua dr usia sbnr..cpt ubh stail rmbt..hehehe

♥yaya budak suka embun♥ said...

comeynye walaupun comot..hihihi

Wan Eyla said...

http://cikeylaslifenluv.blogspot.com/
follow my blog :)

~...story about ctchanchinchun...~ said...

waahhhh...birthday baby hana sama la ngn birthday omma cc....
hahaha...happy birthday baby hana...^^

izzy tarmizi said...

pls help us,
kitorang ade wt 1 blog utk assgnment kitorang, the title of this blog is, "weapon of heroes"
so,kalo korang ni jenis minat cte superhero, silelah follow blog ni ye, tp kitorang brharap sgt korang dpt follow blog ni,just tekan button follow shj pun xpe sbb assginment ni memerlukan follower yg rmai dan jumlah follower tu juga ade bg effect kpd markah kami,
so,pls help us,
ni link nye,

http://weaponsofheroes.blogspot.com/

thank you so much..
hope to see u soon elia,
:)

shashacatering.com said...

Hana, nak sikit...;)

Blog Widget by LinkWithin