Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Friday, March 18, 2011

Terminum Air Kentut B*bi



Tiba-tiba saya teringat haritu dekat Times Square. Lepas penat jalan-jalan shopping mopping dengan my kakak, kami pun stop by this gerai yg jual air black pearls or some places call it blog or bubbles. Alaa.. Yg ada benda cam jelly bulat2 dalam air tu.. Sadap wohh.. I love it so much!




Ok2 back to our story. Kedai tu nampak simple je. But disebabkan keterujaan melihat gambar milk tea with pearls ni saya pon order la satu.. Kakak yang buat tu indon. So bila dapat tu xperasan apa2 lagi..


Kitorang pun headback ke parking lot. Masa nak cucukkan straw keatas penutup plastik tu baruuu la saya tersedar sesuatu yang aneh...



Kenapa perlu letak gambar babi?? Kalau pic babi yg pink comel la jugak. Ni ltk pic babi hutan.. Tak tahan tu siap ada pic seolah olah dia ngah kentut!! Cis biadap! Hehehe.. Me n my sis pon bantai gelak tak hengat laa.

Me: haa.. Ni kalau cite kat blog mesti pecah perut punya ni!

Cicik: a'ah.. Tajuk buat gempak skit

Me: haa.. Buat tajuk 'terbeli air b*bi di TS'

Cicik: xbest2.. Buat 'terminum air kencing b*bi' laa..

Me: haa.. Alang2 ada gmbr b*bi ni kentut kite buat tajuk 'terminum air kentut b*bi' la.. Comfirm org klik sbb pelik.

P/s: tajuk entry yg pelik atau menarik perhatian akan menaikkan trafik blog anda. Hehehe

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

65 comments:

Akeyla Azmey :) said...

EEEEEE . Hahahaha :p

TENGKU said...

HAHAHAHAHA :D
saya suka ini air. tuh pelik tajuk entry macam ni ==' tesedak jap ase. huhu. upenyee, cover je. haha tp, agakagak babi kentut bau ape ek ? :p

ZaTiE AsHaR said...

hahaha..kelakar...tp mcm tak sesuai plak ltk pic 2 kn..hee

Peri PiA said...

haha,oppsss hihi

darl cube "cool blog" kiosk dia warna pink!!!!

selalu ade kat tesco

Pn. Jaja said...

alamakkk, x blh tahan la tgk pict tu.. tp mmg x dinafikan black pearl tu mmg best.. sbb rasa kenyal².. my kids pon kalau beli bukan nk ice blended tu.. tp nk pearl tu... elia minum x air tu??

Cik Eka said...

hahahahaha..tak tahan babi hutan die letak tuh

hidayah sapidih said...

boleh ke minum air tu??macam scary je..

Budak Giler Cadbury said...

hahahah ingatkan apa la td.. akk sje wat gimik ... hhahaha ni air yg mcm cool blog tu kan

salemaziz said...

tau xpe. ni da terclick la ni :))

Budak Giler Cadbury said...

akk jom la singgah blog nina :) http://ninacadbury.blogspot.com

Jack said...

haha...bagus juga letak tajuk yang pelik ye...memang tak tahan tangan saya nak klik entri ni..haha

cik fza said...

xsenonohnya org tu..
mcm takot je nk minum..

norfadillah said...

erk.... boleh plak ???
pelik jugak... :)

pas tue, apa rasa minum air tue ?? hahahaa

NuR si CiKGu RiBeNa said...

huhu... selalu beli tapi tak penah dapat mcm ni..

aish.. terasa ngeri nak minum mcm tu..

abeshazwani said...

gulp! mcm ni pun boleh ek, heheehhe.

erm, wonder gak cmne nk wt entry blog thru bb. ajar sket leh? tq.

siti norlaili yusof said...

hahaha..kalau saya lah,rasanya mau x jadi minum air tu..meragukan plak..huhuhu...

LanaBusyBee said...

laaa lana mula2 baca ingtkan air daripada cool blog mcm kt entry lana tu, tapi sekali ba alif ba ya hutan rupanya kekeke ^^

✿....rossa alina....✿ said...

errr...kalau ada gambar2 camtu,boleh menimbulkan syak..nak minum pun kalau was2,lebih baik jangan minum..sbb tu xpernah beli yg tu..selalu beli yg "cool blog" pnye tu..bak kata @Peri PiA kiosk warna pink tu.. :)

Liyana Lunia. said...

kalau i adalah tidak selera nak habiskan dia HAHA !

Penggali (OM) said...

xyah minum, mnakutkn je....

♥sophie♥ said...

hahaha,,gambar tak boleh blaa

nona hidayah said...

hahahaha.lawak la tajuk entri kali nih..saye suke..terus rase nk baca dan nk tinggal komen (:

ila said...

mmg klik xsaba nk bce..
huhuuh

misz aen :) said...

hhahaha.air kentut babi mcm mnyrmkn je byi..hahaha

eqacashperlala said...

erk!
macam seram je tengok plastik cover tu
kalau saya suka beli each a cup punya ice blended. sedapppp..lagi2 kalau tersedut pearls. hehehe! memang layan!!

eima said...

halal ke tuh .. tah² mmg ade lemak oink..oink...

haaaa jgn main2 ...baik selidik ebbetui...

Mira Amirudin said...

kih2.. pasni nak minum cool blog mesti teringat entri ni ;)

waalllaa! said...

haha..ape la babi utan ni..siap kentut lagi yg xtahan tu..kita pun suka beli yg ade pearl tu..tapi beli kat coolblog..biasa order yg ice blended dia..hehe

Alia Natasha said...

alia bli x dpt pom mcm tuh ^^ klau alia jd kakak elia sah sah tak minum air tuh ..huhuhu

AH7 said...

jadi awk minum ke x air tu?..

marina anakcikbob said...

sumpah xkan minum kalo de gambar camtu! was2 ni halal ke x..

lili la said...

gile geli ! haha. law saye, tak minum air 2. musykil ! HAHA

=YunChanKhalid= said...

laa, memang gelak besat gelak gulin2!! XDD

e.l.i.s.s.m.i.e said...

kalo cool blog memang takder tudung air macam ni :p

Finaz Jaafar said...

air tu mmg la sdp tp animasi tu tak kne..haha..

Kembali Senyum said...

haha. tajuk yg paling nicee. ingt kan betul betul lah minum td. yekk

~eZmALiZa~ said...

hahaha..mmg btol la elia..kite tgk title entry je dah buat kite cepat2 nak klik entry ni... :) hehehe...

btw, dear..kite lupe nak cakap aritu...kalo elia masuk contest OHB by Kak Lela, for sure la kite kalah nanti..ekekeke... :P

jgn lupe vote kite kat sane k...

Ezmaliza binti Embok Zrik
the number 4

hehehe...sempat lg kite berkempen kat sini... :)

yay@azidie89 said...

memang teruja nak baca bila tajuk entry sebegini..haha..

❤✿krOnic_wOrldz✿❤ said...

wahahah...mmg best tajuk dier... i nampak jer trOs klik... :)

shai.Fahiera said...

eehhehhh..
same la..
best kn air tu..
i kalo beli baubble extra..
org cina ckp kalo mkn bubble tu bole wt kulit cantik , putih gebu..
tu smpai beli every day..
patot u cantik ek..bcoz u mkn bubble tu kan..kan..

farah said...

aih~ bikin gabra je ! hahaha

nuyue said...

kih kih kih
kelakar

bila tgk pic tuu,cam xder selera pulak nak minum..betul2 xsesuai pic tuh..

ayien . said...

Euwww halal tak tu ?Haha

Az-Zahra Fauzee said...

siriyes tersedak cempedak bile bace tajuk entri ni..
ingatkan black pearl ni haram..
fuhh~ seb baek..

dean said...

ish..takde gmbr lain ke nk letak..babi gk yg diletaknya

Yaati Nor said...

halal ke tu..persoalan nya

manueng said...

gamba babi hutan tu la cam comel sket...kalo yg pink tu cam geli sket la...huhu~;)

p/s: amacam? sedap x air kentut babi 2? huhu=p

blasahje said...

tips yang memang menjadi..he3..sebut pasal b**i ni, SL pun ade story gak yang sampai bile2 pun xleh lupa..kalo nak tau bacalah kat blog SL nanti yek at skuterlady.blogspot.com..SL baru je berjinak2 dgn blog nih..so xdelah menarik cam blog elia nih..kalo de ape yang kurang,silalah beri tips...

Izyan Nasuha Masri said...

haha.nampak sedap.tapi boleh pulak gmbar Ba**.lawaklah sis :D

Anorrin Ruzila Rahmat said...

Org mula2 mnm 2 thn lps kt sandakan.ms tu t'pk apsal xde kat semenanjung.rupenye dh ade tp areua johor.

nana_picanto83 said...

mmg kena report kat Kementerian Kesihatan coz cover dia boleh mengelirukan org ramai... isk3x tak patut tul kedai tue.. tak menjaga sensitiviti pengguna islam

NUR AIN AZMAN said...

Whats ??
ewwwwww ~
tp mmg lawak laaaa. hihi
ni firstime tgk gmbr B**I kt mnuman cm tu.
bfore ni i pon sker gler mnum air cm tu ohhh. haishhhh ^^

kena berhati2 lah mcm ni kan

Jom comment2 kt blog i yunx

Love,
Aen

Melati Puteh said...

eiykkkk!! cam was² jek nak minom air tuh..tp saya akak suke minom ice blended honeydew..double pearl lagi =)

Nurfarahana Abdul Aziz said...

tanak lah minummm..cool blog lagi best !

redmerah said...

hey elia, sy ad sorang kwn muke die sebijik cam elia..lagi2 bile pakai spek, sile la tgk fb die yer

http://www.facebook.com/dzafirah.hh

LiLiSaRi said...

haha..kelaka la.ingatkan amende le tadi.anda berjaye menarik perhatian saye dgn tajuk2 yg bikin panas.hehe

MAI @ WAWA said...

miahaha :D
ingat ape la air kentut b*bi tu..

Kancilbiru said...

euww....akak penah minum biji2 ni kat coolblog ajer..

adakah itu kedai coolblog jugak? hahhaa dasar b*bi kentut merata...:P

ain al-hamra' said...

aiyooo..igt betul2 la.ish2

missbby said...

rasanya ni bukan coolblog punya kot..

faa rosli sulaiman said...

beli jenama coolblog..

no babi-babi..hehehehe

nuzulhawa said...

huhuhu .. hingatkan ape lah td .. hahaha ~!!!

kc kasedah said...

ingatkan apa td,rupenye ini. tp fevret yo yg bubbles tu!

FARISZ@AZ.Com said...

erm... pelik juga nape letak gambar binatang tersebut di bekas air.


JOm Joint.Entry terbaik bulanan peserta akan di pamerkan ke page yang mempunyai 16000 fan page

Peraduan : Entry bulanan terbaik anda dari FARISZ@AZ.Com

Aida Omar said...

tercekik mendengar tajuk yg elia buat nie..

serius melawakkn..haha

Blog Widget by LinkWithin